Se vrea eradicarea bișniței de țigări din zona Gării. Zeci de contrabandiști au fost reținuți

667
1
Se vrea eradicarea bișniței de țigări din zona Gării. Zeci de contrabandiști au fost reținuți - sevreaeradicareabisniteidetigari-1417199035.jpg

Articole de la același autor

Zeci de bișnițari de țigări au fost reținuți și mii de pachete de țigări, ce urmau să ajungă pe piața neagră a Constanței, au fost confiscate de polițiști. Aceasta a fost "captura" oamenilor legii, după perchezițiile de amploare desfășurate, joi, în Constanța și Năvodari, în zeci de locuințe despre care anchetatorii aveau informații că se aflau contrabandiști de țigări.

Astfel, polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au descins în 28 de locuințe, în orașele menționate. De aici au ridicat aproximativ 4.500 de pachete de țigări de contrabandă (însemnând aproximativ 90.000 de țigarete) și peste 4.000 de lei. Totodată, polițiștii au reținut 19 suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 65 de ani. "Din cercetări a reieșit că patru dintre persoanele bănuite în cauză ar fi procurat și distribuit țigările, iar celelalte persoane le-ar fi comercializat în municipiul Constanța. Cei în cauză au fost reținuți și introduși în Arestul Poliției Constanța, urmând a fi prezentați și magistraților de la Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă", a transmis Biroul de presă al Poliției Române.

Suspecții, ne-au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, comercializau țigările în zona Gării Constanța, activitatea infracțională fiind documentată pentru perioada 6 august - 27 noiembrie.

Suspecții au fost identificați ca fiind Dacîran Suliman, Georgiana Suliman, Costel Prică, Mariana Daniela Prica, Metin Osman, Bilent Suliman, Marius Alexandru Ancuța, Sulia Dumitru, Ionuț Dumitru, Ștefania Lăcătuș, Alexandra Muteș, Selcin Suliman, Dinarlî Ali, Taifun Cadîr, Erson Asan, Nazif Suliman, Ion Carabaș, Onasis Mustafa și Turchian Asan. Toți au fost reținuți, fiind acuzați de contrabandă.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.604 secunde