Hoț periculos, băgat în Arestul Poliției Constanța

307
1
Hoț periculos, băgat în Arestul Poliției Constanța - hotpericulosbagatinarestulpoliti-1417199112.jpg

Articole de la același autor

Un individ periculos, care a jefuit mai multe locuințe din municipiul Constanța, a fost arestat preventiv. Potrivit anchetatorilor, Daniel Chisoi, de 22 de ani, este acuzat că a intrat prin efracție în patru locuințe, în lunile octombrie și noiembrie.

Primul furt a fost comis în ziua de 12 octombrie; a forțat gratiile de la un balcon și a sărit pe geam, iar din interior a furat bunuri în valoare de 2.800 de lei: un stick de memorie, un microSD, un televizor LCD, haine și 1.000 de lei. După doar câteva zile, mai precis în noaptea de 30 octombrie spre 1 noiembrie, individul a forțat din noi o fereastră o unei locuințe din municipiul Constanța, iar din interior a furat o sticlă de băutură alcoolică și mai multe pahare.

Ulterior, în perioada 6 noiembrie, ora 9 - 7 noiembrie, ora 5, a intrat într-o altă casă, profitând de lipsa proprie-tarilor, și a furat o poșetă cu acte și 200 de lei. Prejudiciul a fost estimat la 500 de lei.

În noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în jurul orei 23,15, Daniel Chisoi a intrat prin efracție într-o altă locuință. A forțat fereastra PVC de la balcon cu o șurubelniță și a intrat în casă. A fost însă surprins de proprietară, moment în care infractorul a amenințat-o cu șurubelnița și i-a luat lanțul din aur pe care-l avea la gât, 20 de lei, un laptop și o casetă cu bijuterii din argint. Prejudiciul a fost estimat la 4.000 de lei.

Oamenii legii au reușit să dea de urma suspectului, iar magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

În altă ordine de idei, doi hoți din locuințe din Cernavodă sunt anchetați în libertate. Cei doi, Marian Alin C., de 21 de ani, și complicele lui de 15 ani, sunt acuzați că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, profitând de faptul că proprietarul unei case a uitat ușa de acces în locuință descuiată, au furat aparatură electronică de 2.000 de lei, pe care ulterior au vândut-o.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Puști prinși la furat de biciclete
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Au furat un vițel de 150 de kilograme
Pagina a fost generata in 0.5047 secunde