Prinși băuți la volan

241
Prinși băuți la volan - bautlavolan-1350207624.jpg

În acest week-end, polițiștii de la Rutieră au depistat cinci cazuri de conducere pe un drum public sub influența alcoolului.
Astfel, oamenii legii îl cercetează în stare de libertate pe S. George, de 36 de ani, din Constanța, care conducea având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.


V. Gheorghe, de 42 de ani, din Corbu, a fost, la rândul său, depistat în trafic în timp ce conducea aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat).


N. Gabriel, de 41 de ani, din Cumpăna, este cercetat de oamenii legii, în stare de libertate, pentru că mergea pe drumul public având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii l-au tras pe dreapta și pe D. Emil, de 39 de ani, din Limanu, care se deplasa pe drumul public având o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, bărbatul nu poseda permis de conducere.


S. Emil, de 43 de ani, din Năvodari, este cercetat de oamenii legii, întrucât a fost depistat în trafic în timp ce conducea un  autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Urmărit internațional, prins de polițiști
Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii vor învăța țigănește
Pagina a fost generata in 0.3669 secunde