Urmărit național de un an și jumătate pentru tâlhărie, prins de polițiști

294
Urmărit național de un an și jumătate pentru tâlhărie, prins de polițiști - jjj-1349955234.jpg

Polițiștii au depistat un bărbat care se sustrăgea punerii în executare a unui mandat de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta este suspectat de oamenii legii că, prin violențe și amenințări, și-a însușit mobilă și alte bunuri de aproximativ 125.000 de euro, fără a plăti contravaloarea acestora.
Marți, polițiștii l-au depistat și reținut, în orașul Chitila, județul Ilfov, pe S.M., de 31 de ani, urmărit național din 2011.
Acesta se sustrăgea punerii în executare a unui mandat de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.
Împotriva acestuia s-au reținut că, la 17 octombrie 2010, în urma unei comenzi de mobilă către o societate comercială, urmăritul, împreună cu alte 9 persoane, și-au însușit bunurile, utilizând violențe și amenințări. Astfel, au determinat părțile vătămate să renunțe la contravaloarea mărfii, prejudiciul creat fiind de 123.480 de euro.
Totodată, la 10 decembrie 2010, în același mod, suspectul, împreună cu o altă persoană, și-au însușit un espressor de cafea și cafea, prejudiciul fiind de 496 de euro.
Bărbatul a fost prezentat la Curtea de Apel București, care a dispus introducerea acestuia în arest pentru 29 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii vor învăța țigănește
Pagina a fost generata in 0.3433 secunde