Prinși beți la volan. Mai mulți șoferi din Constanța vor răspunde penal

212
Prinși beți la volan. Mai mulți șoferi  din Constanța vor răspunde penal - betilavolan-1455555124.jpg

Articole de la același autor

Cu alcoolul în sânge, fără permis, dar cu mâinile pe volan. Acesta este motivul pentru care mai mulți șoferi din Constanța s-au ales cu dosare penale.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar au tras pe dreapta un șofer, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN38, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Somat de oamenii legii să oprească, șoferul s-a simțit cu musca pe căciulă și a refuzat recoltarea de probe biologice. Pentru fapta sa, acesta s-a ales cu dosar penal.

Și nu este singurul prins pe picior greșit. Polițiștii din Mangalia au identificat în trafic un autoturism al cărui conducător auto nu numai că băuse mult prea mult, dar nici nu a putut prezenta permisul de conducere, pentru că nu deține unul. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală. Tot sub aburii alcoolului a fost prins un alt șofer, de 27 de ani, oprit în trafic de polițiștii din Medgidia. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Mult mai "curajos" a fost un puști care, la cei 17 ani ai săi, nu s-a sfiit să conducă un autovehicul, pe străzile din Mihail Kogălniceanu, dar nu oricum ci... beat. Pentru fapta sa, tânărul va răspunde în fața anchetatorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4008 secunde