Prinși cu substanțe psihoactive în trafic

184
Prinși cu substanțe psihoactive în trafic - substante-psihoactive-1703687632.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din carul Inspectoratului de Poliție Constanța au acționat, la data de 22 decembrie, pentru prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise. În cadrul activităților desfășurate, oamenii legii au identificat doi bărbați asupra cărora au fost descoperite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Astfel, la data de 22 decembrie, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au depistat, pe șoseaua Mangaliei, un bărbat de 23 de ani, cu un comportament suspect. După ce

i-au efectuat control corporal tânărului, polițiștii au depistat asupra lui o țigaretă confecționată artizanal ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive. Ulterior, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe șoseaua Constanței. În interiorul vehiculului au fost identificați conducătorul auto și trei pasageri. În urma efectuării controlului corporal și al vehiculului, în autoturism au fost găsite patru pastile și cinci muguri ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, precum și un grinder. În cauză au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4129 secunde