Activitate intensă în minivacanța de Crăciun pentru polițiștii din Constanța

132
Activitate intensă în minivacanța de Crăciun pentru polițiștii din Constanța - actiuni-minivacanta-1703687558.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de iarnă, 22-27 decembrie, peste 1.400 de polițiști au fost prezenți pe teren în județul Constanța pentru menținerea climatului de siguranță publică. Este vorba despre polițiști care fac parte în principal din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, folosind peste 450 de autospeciale.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru siguranța și fluența traficului rutier, efectivele fiind suplimentate, cu precădere în locurile aglomerate, în proximitatea lăcașurilor de cult, dar și în zonele turistice și de agrement. În perioada de referință, oamenii legii au intervenit la aproximativ 600 de evenimente, în sprijinul celor care au avut nevoie de noi, peste 500 dintre acestea fiind semnalate prin S.N.U.A.U. 112. Totodată, au desfășurat aproximativ 280 de acțiuni, în principal pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și de prevenire a comiterii de infracțiuni în mediul urban și rural. Au fost aplicate 605 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 336.000 de lei.

Pentru siguranța traficului rutier, au fost reținute în vederea suspendării 49 de permise de conducere, dintre care 16 pentru depășirea limitei legale de viteză, 18 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar restul pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere. De asemenea, au fost retrase 51 de certificate de înmatriculare și au fost constatate în flagrant delict 19 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Totodată, în perioada minivacanței au fost dispuse 4 măsuri preventive față de persoane cercetate în dosarele penale și au fost depistate în flagrant delict 22 de persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Iar mai mulți polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat acțiuni de verificare a operațiunilor cu articole pirotehnice și au efectuat o percheziție într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5854 secunde