Prinși de jandarmi cu etnobotanice și un pistol

80
Prinși de jandarmi cu etnobotanice și un pistol - prinsidejan-1401004507.jpg

Articole de la același autor

Vineri seară, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice, în municipiul Constanța, pe strada Eliberării, a observat un grup format din trei tineri care-și confecționau dintr-o substanță de culoare verde, o țigară. La vederea militarilor aceștia s-au urcat într-un autoturism și au încercat să ascundă plicurile în torpedoul mașinii. Militarii le-au făcut controlul corporal sumar al bunurilor pe care le dețineau și al autoturismului. 
În torpedoul mașinii, jandarmii au găsit nouă pliculețe care conțineau aceeași substanță vegetală, o sumă de bani și o armă neletală, calibru nouă milimetri, pentru care proprietarul nu deținea permis.
Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22-25 de ani, din Constanța le-au spus militarilor că sunt consumatori de substanțe psihotrope, iar pistolul îl poartă pentru a se apăra de dușmani.
Au fost întocmite actele de constare pentru faptele de deținere sau portul fără drept de arme neletale, precum și pentru deținerea de substanțe interzise pentru consumul propriu. Acestea și bunurile găsite vor fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4012 secunde