Prinși de jandarmi la furat de fier vechi

282
Miercuri, 29 iulie, în jurul orei 21, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Triajului CFR Valu lui Traian a observat cinci persoane care încărcau mai multe obiecte metalice într-o autoutilitară Ford.
După ce autovehiculul a fost încărcat, cei în cauză s-au deplasat către șoseaua Constanța - Valu lui Traian. Jandarmii au cerut întăriri, iar în momentul în care autoutilitara a intrat pe drumul național, a fost blocată și înconjurată de mai mulți oameni în uniformă, iar persoanele aflate în mașină au fost legitimate.
În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că Elvis Apostol, de 18 ani, Florin Udeanu, tot de 18 ani, Cornel Marin Z., de 17 ani, Carol Constantin Mihai, de 33 de ani, toți din Medgidia, și Ștefan Șandor, de 28 de ani, din Modelu (Călărași), au sustras 79 de componente metalice de garnituri CFR (elemente de tracțiune, bări și leviere), pe care aveau de gând să le valorifice la un centru de colectare a fierului vechi.
Potrivit căpitanului Sorin Trancă, bunurile sustrase au fost predate pe bază de proces verbal reprezentanților Reviziei CFR Palas, iar pe numele celor cinci persoane au fost întocmite documentele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7548 secunde