Tânărul de 16 ani, condus pe ultimul drum

Priveghi cu lăutari și înmormântare cu motoare

7120
19

Sute de persoane l-au condus, ieri, pe ultimul drum, pe tânărul motociclist de 16 ani din Constanța care și-a pierdut viața la începutul acestei săptămâni.
Cortegiul funerar cu sicriul lui Claudiu Marian Alexandru, de 16 ani, a plecat de la casa bunicilor din cartierul Brătianu și a trecut pe la locuința din cartierul Poarta 6, după care s-a îndreptat spre Cimitirul Municipal. Traficul rutier a fost paralizat timp de mai multe minute, mai mulți prieteni ai celui decedat fiind prezenți cu motocicletele. Rudele băiatului decedat au ținut cu orice preț ca acesta să fie înmormântat îmbrăcat în costum de ginerică. Alături de sicriu a stat tot timpul prietena acestuia care, deși îmbrăcată în negru, a purtat pe cap un voal alb. Adolescenta a fost la un pas de a leșina de câteva ori, în timp ce preotul făcea slujba.
Încă în stare de șoc, mama băiatului nu a vrut să conceapă în niciun fel că își duce copilul la groapă și s-a despărțit cu greu de lângă sicriu atunci când groparii l-au coborât în pământ.
"A fost un prieten deosebit, un tânăr de nădejde pe care te puteai baza oricând. Tot timpul era vesel, niciodată nu îl vedeai trist. A iubit foarte mult viața iar motocicletele erau cea mai mare plăcere a lui. Nimeni nu și-a închipuit vreodată ca va muri exact în accident de motocicletă. Poate, doar mama lui care era mereu cu sufletul la gură atunci când pleca cu motorul de acasă. Parcă presimțea ceva, săraca…", a spus una dintre prietenele lui Claudiu.
Ceea ce ar fi trebuit să fie o săptămână fericită pentru familia Alexandru din Constanța s-a transformat într-o secundă în nenorocire.
Cosmin Alexandru, fratele decedatului, urma să se căsătorească sâmbătă și pentru acest eveniment, întreaga familie se pregătise serios. Pe lângă restaurantul select pe care îl arvunise, la nuntă urma să cânte mai mulți lăutari printre care și Ștefan de la Bărbulești. Din nefericire, în loc ca acesta să-i cânte la nuntă, a cântat la priveghiul fratelui său.
Cu o seară înainte să fie înmormântat, la priveghi, dar și în momentul în care cortegiul funerar a plecat de la casa bunicilor, lăutarii au cântat mai multe melodii de jale.
Claudiu Marian Alexandru, de 16 ani, a murit în noaptea de luni spre marți pe șoseaua de centură a municipiului Constanța, după ce a intrat într-un autoturism al cărui șofer a întors neregulamentar pe șosea, fără să se asigure. Adolescentul nu a putut evita impactul și a intrat în autovehicul, murind pe loc.



Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
vali
23 septembrie 2011
bine a patit

altadata sa mai conduca fara permis. ciori borite, se cred soferii curului. asa sa pateasca toti care se urca fara permis la volan, bauti sau drogati si conduc si cu viteza. isi merita pe deplin soarta.

Balageam
23 septembrie 2011
Alageam

Handicapatilor de cand mutilarea limbii romane a devenit sport national ati inceput si voi sa despartiti cuvinte precum "Con-stanta" sau "can-te" ... Lua-v-ar batu de grobieni cu Cujetu' lui Peste prajit !

Pentru vali
23 septembrie 2011
PENTRU 1

Bravo ASA GINDESC si eu ai DREPTATE

c.zaporojan
23 septembrie 2011
pt. cititorul de la nr.2

Domnule sau doamna, limbajul de care dati dovada cu siguranta nu va face cinste si nu cred ca isi gaseste locul pe forumul acestui ziar. In ceea ce priveste observatiile dvs, acele cuvinte au fost despartite automat de programul de introduce a materialelor pe on-line, fiind preluate cu cratimele din ziar. in ziar, cele doua cuvinte s-au aflat la capat de rand si au fost despartite. asa cum ati invatat, probabil, si dvs la scoala cand nu va incapea un cuvant intreg la finalul randului. Va salut si va urez o zi buna!

lege
23 septembrie 2011
pacta ca era tinar dar de vina sint parintii-figuri,bani,droguri

dumnezeu nu doarme-ceva rau a facut familia sau baiatul in trecut

justice
23 septembrie 2011
tigani, cum crezi ca erau

bine ca mai scapam si de astia ca ne+am saturat de ei

pantera roz
23 septembrie 2011
pt vali si justice

vali si justice, cu voi la Spitalul de nebuni! voi trebuie sa fiti legati cu lanturi, apa, paie si bataie!

misu
23 septembrie 2011
Chiar "EVENIMENT"?

Am vazut si eu cortegiul... Pe scurt, inmormantare in stil tiganesc!Dar ca sa faci din asta un asa zis "eveniment" mediatic cu reporter si fotografii la fata locului, este un blam la adresa seriozitatii ziarului!

justice
23 septembrie 2011
pantera roz sau pantera neagra?

adu un singur argument ca ceea ce am scris nu e adevarat

miruna
23 septembrie 2011
cum naiba sa se casatoreasca la 16 ani..?ma intreb daca iubita lui nu are si mai putin 15.=)))?

dar in tzara asta se mai respecta drepturile copilului, legea si dr.omului ?pe langa faptul ca iar stai sa te intrebi de unde au bani astia sa ii ia sicriu de lux si sa zugraveasca si interiorul mormantului cu floricele-he he he ,ce ''chicios''-,sa ii ia motocicleta yamaha ,samd,ca e clar ca e o evaziune fiscala uriasa ,ca la c.m multi rromi sau firme ale rromulanilor;ca daca nu aveau nici macar firma inseamna ca-s interlopi,si nu are rost sa le plangem de mila unor traficanti de masini,droguri si..carne vie...chiar asa,sa ne spuna careva,cu se ocupa familia alexandru

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1884 secunde