Sicriul tânărului care s-a sinucis, plimbat prin tot orașul înainte de a fi dus la groapă (galerie foto)

3775
Sicriul tânărului care s-a sinucis, plimbat prin tot orașul înainte de a fi dus la groapă (galerie foto) - 7d81e8630c670ea086c1b633c19f3721.jpg
Tânărul de 18 ani care a fost găsit spânzurat în apartamentul unui bloc situat în cartierul Faleză Nord, de pe strada Pescarilor, din Constanța, a fost înmormântat ieri.
Pentru că sinuciderea este considerată un păcat foarte grav, sicriul în care se afla Robert Gabriel Silcău, de 18 ani, nu a fost dus în biserică. Cu toate acestea, înainte de a fi scos din capela de la Casa Niculescu, el a avut parte de o slujbă specială, care a durat aproximativ o oră. Preotul a recunoscut că slujba trebuia să fie mai scurtă, însă a spus că a recurs la acest gest mai mult pentru alinarea suferinței rudelor mortului. Cortegiul funerar a plecat de la Casa Niculescu, de lângă Cimitirul Central din Con-stanța, și a făcut un mic pelerinaj prin oraș. Prima dată s-a oprit la Liceul Internațional, unde Robert a fost elev, după care s-a îndreptat spre locuința tânărului, iar, mai apoi, la Cimitirul Central, unde a fost înmormântat.
Zeci de prieteni și colegi de liceu și facultate, precum și rude au venit să-și ia adio de la Robert Gabriel Silcău. Cei mai greu încercați au fost părinții, care au venit din Dubai, unde lucrează, pentru a-și înmormânta singurul copil. Mama băiatului nu mai putea vorbi și a avut nevoie de susținere pentru a-și duce copilul la groapă. Suferința se putea citi și pe chipul tatălui, care și-a strigat de câteva ori băiatul. Din nefericire, acesta nu va mai putea să-i răspundă vreodată.
"Este terifiant ce se întâmplă. Așa tânăr. Avea toată viața înainte să se bucure de ea. Și-a distrus părinții care nu vor mai fi oameni toată viața", vorbeau colegii. Puțin mai încolo, o femeie spunea alteia: "I-a părut rău de ce-a făcut. Uite cum plouă!"
Robert Gabriel Silcău, de 18 ani, a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineață, în apartamentul în care locuia. Cadavrul a fost descoperit de unchiul său, Damian Șerban, directorul Centrului de distracții Europa, din stațiunea Mamaia. Înainte de a-și lua zilele, Robert a scris un bilet în care își cerea iertare de la prietena lui cu care se certase cu o seară înainte.
Robert Gabriel Silcău era student în anul I la Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității Ovidius, din Constanța. În altă ordine de idei, necropsia a relevat că tânărul consumase alcool înainte de a se sinucide.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2068 secunde