Comuna Cobadin, în doliu

Tânăra care ar fi trebuit să aibă sâmbăta trecută nuntă, înmormântată în rochie de mireasă

4625
Tânăra care ar fi trebuit să aibă sâmbăta trecută nuntă, înmormântată în rochie de mireasă - 54430319f44a3febe74012d9ced38a1d.jpg
Zeci de persoane au condus-o, ieri, pe ultimul drum, pe tânăra care sâmbătă seara ar fi trebuit să fie mireasă, dar n-a mai apucat deoarece a murit într-un accident rutier.
Mihaela Minea, de 23 de ani, a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb, fiind îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voal pe cap. Alături de coșciug, soțul ei cu care ar fi trebuit să se cunune religios, pășea încet, lacrimile curgându-i pe obraji. Florile pe care nuntașii ar fi trebuit să le poarte la nuntă s-au transformat, ieri, în flori de înmormântare, iar buchetele pe care Mihaela ar fi trebuit să le primească la cununia religioasă s-au tran-sformat în coroane.
Slujba care ar fi trebuit ca sâmbătă să-i unească ca soț și soție în fața lui Dumnezeu s-a transformat, ieri, în slujbă de înmormântare și toată lumea prezentă era șocată de tragedia care a lovit doi tineri la început de viață.

Priveghi
în loc de petrecere
Mihaela Anuță și Iulian Minea s-au cunoscut în urmă cu trei ani și se iubeau nespus de mult. Fusese dragoste la prima vedere. Tocmai de aceea, ei au hotărât să-și unească destinele pentru tot restul vieții. S-au cununat civil și stabiliseră și data nunții numai că destinul le-a jucat prima festă. Tatăl lui Iulian a decedat și de aceea au stabilit de comun acord să amâne nunta până ce se va împlini un an de la deces. La sfârșitul anului trecut, Mihaela a rămas însărcinată și atunci au decis că nunta va avea loc odată cu botezul copilului. Au început pregătirile, iar sâmbăta trecută fetița lor de numai două luni a fost creștinată. În jurul orei 18,00 urma ca cei doi tineri să fie cununați de preotul din Cobadin, iar seara să aibă loc nunta la restaurantul "Ambasador" din stațiunea Mamaia.
Între timp, Mihaela a dat o fugă până la Constanța ca să se coafeze pentru marele eveniment, deoarece în localitatea Cobadin nu era niciun coafor. Pe drumul de întoarcere, în jurul orei 15,00, când mai aveau puțin timp până să ajungă acasă, s-a întâmplat tragedia. Nenorocirea a șocat toți localnicii din Cobadin care se pregătiseră de petrecere, iar acum trebuiau să asiste la priveghi.

Mireasa a murit pe loc
Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța, tânăra de 23 de ani, Mihaela Minea, se afla într-un autoturism Opel, cu care se deplasa dinspre Ciocârlia spre Cobadin, iar la un moment dat șoferul, George Bădilă, de 25 de ani, din Ciocârlia, prieten cu ginerica, a încercat să depășească o autoutilitară de transport marfă, condusă de Ion Hristu, de 52 de ani. El a forțat însă depășirea și, văzând că din față venea un autoturism, a încercat să intre la loc, în spatele autoutilitarei, dar nu a mai reușit, mașina intrând în coliziune cu aceasta. Ulterior, cele două vehicule au ieșit în afara șoselei și s-au izbit de un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului, mireasa, aflată pe locul din dreapta față al autoturismului Opel, a murit pe loc, în timp ce șoferul mașinii a suferit răni ușoare, fiind transportat la spital. Pentru scoaterea lor din mașina distrusă a fost necesară intervenția unui echipaj de la descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde