Procesul în care primarul din Cernavodă este judecat pentru abuz în serviciu, amânat pentru ianuarie 2023

291
Procesul în care primarul din Cernavodă este judecat pentru abuz în serviciu, amânat pentru ianuarie 2023 - xnagoita-1670495207.jpg
Primul termen în procesul în care este judecat primarul orașului Cernavodă, Liviu Cristian Negoiță, acuzat de abuz în serviciu, a avut loc, marți, 6 decembrie, la Tribunalul Constanța. Primarul a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție Constanța, fiind acuzat că ar fi aprobat, fără respectarea dispozițiilor legale, acte normative prin care a dispus plata a peste 9 milioane de lei către Clubul Sportiv „Axiopolis”.

Reamintim că, într-o ședință extraordinară din luna octombrie, Consiliul Local Cernavodă a decis să nu se constituie parte civilă în dosarul penal. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de viceprimarul Șerif Cîrjali și adoptat cu 12 voturi „pentru” – la ședință au fost prezenți 13 consilieri locali, din totalul de 17 consilieri locali, iar unul s-a abținut de la vot.

Magistrații au decis amânarea judecării cauzei, fiind stabili un nou termen, pe 20 ianuarie 2023, pentru comunicarea cererilor și excepțiilor formulate în dosar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3692 secunde