Procurorii cer condamnarea unor indivizi declarați nevinovați de Curtea de Apel Constanța

1905
1
Procurorii constănțeni au atacat cu recurs decizia magistraților de la Curtea de Apel Constanța prin care nouă persoane acuzate de comiterea infracțiunii de tâlhărie au fost achitate. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor judeca recursul declarat de procurori la data de 15 septembrie.
Potrivit anchetatorilor, în aprilie 2005, o familie din localitatea Zebil a reclamat la numărul de urgență 112 că mai mulți indivizi au venit pentru a recupera o sumă de bani și un bazin de colectare a laptelui deținut în urma încheierii unui contract cu o firmă din Brăila.
Din primele cercetări efectuate de oamenii legii a rezultat că recuperatorii au amenințat cu două săbii, după care, prin forță, au pătruns în incinta zonei de colectare a laptelui, au tăiat instalația electrică și au luat bazinul de colectare.
Mai mult, atacatorii au înțepat anvelopele unui autoturism al familiei, ca victimele să nu poată pleca în urmărirea lor.
Mai multe echipe operative au organizat o serie de filtre rutiere pe toate căile de acces din județul Tulcea.
În cele din urmă, după aproximativ 40 de minute de la sesizare, două autoturisme având caracteristicile celor puse în urmărire au fost oprite la un filtru rutier, în localitatea Topolog.
Înainte de oprire, cei opt ocupanți ai autoturismelor au aruncat pe câmp cele două săbii ninja, dar care au fost recuperate ulterior de polițiști.
De asemenea, bazinul furat a fost depistat în curtea unei societăți comerciale din Tulcea.
În cele din urmă, au fost trimiși în judecată Costică Ailincăi, Eduard Daniel Popescu, George Adrian Năstase, Gabriel Amariei, Bogdan Năstase, Traian Neicu, Nicușor Isacov, Liviu Todică și Cristian Cretan.
Judecați în primă instanță de magistrații de la Tribunalul Tulcea, cei opt au primit pedepse cuprinse între șase și opt ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Comentează știrea

Noname
19 august 2011
salut

Politia p... siguranta si incredere in loc sa se ocupe de pedofili si alte probleme ei tot cu spaga !!! LUATi-o direct la muje ma gasitit in Pantelimon

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1676 secunde