Procurorul Adina Florea iese la pensie. Propunerea a fost înaintată președintelui Klaus Iohannis

891
1
Procurorul Adina Florea iese la pensie. Propunerea a fost înaintată președintelui Klaus Iohannis - xadinafloreapensie2-1667381544.jpg
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat decizia, în ședința de marți, 1 noiembrie, să înainteze către Președintele României propunerea eliberării din funcție, prin pensionare, a mai mulți procurori care și-au exprimat această intenție. Printre procurori se numără și Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare. Amintim că procurorul Adina Florea a ocupat funcțiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și șef adjunct al Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție. Aceasta urmează să iasă la pensie începând cu data de 21 decembrie 2022.

La aceeași dată urmează să iasă la pensie și procurorul Silviu Vasile Ciocoiu, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare. Și în cazul acestuia, Secția pentru procurori a CSM a hotărât înaintarea propunerii către președintele Klaus Iohannis.

Aceeași propunere a fost formulată și pentru procurorii Oliver Felix Bădilă, Ileana Mirela Frumușelu, Mihaela Hitruc, Alexandru Dragomir, Carmen Constanța Herciu. 

Comentează știrea

Cucu
2 noiembrie 2022
Semnificatia unei frotografii.

Fotografia doamnei spune : Ce-ai spus ? Cum indraznesti ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5117 secunde