Procurorul criminalist Paul Pocora a încetat din viață

1468
8
Procurorul criminalist Paul Pocora a încetat din viață - crimaamantataximetristismailgiva-1362152527.jpg
Justiția constănțeană este în doliu. Procurorul criminalist Paul Augustin Pocora s-a stins din viață, în noaptea de joi spre vineri, în urma unei grele și lungi suferințe. 

În vârstă de 48 de ani, procurorul a fost diagnosticat în 2010 cu tumoră malignă, respectiv cu "fragment amigdalian cu leziuni de carcinom scuamos invaziv cu celule mari non-keratinizant". De altfel, la puțin timp după stabilirea diagnosticului, colegii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța au făcut un apel către oamenii din Justiție pentru a da dovadă de spirit de înțelegere și solidaritate, pentru a-l ajuta pe procuror să ajungă la clinica "Johns Hopkins" din Istanbul, Turcia, pentru o intervenție chirurgicală de extirpare a tumorii.

Menționăm că procurorul Paul Augustin Pocora a fost numit în funcția de magistrat procuror în 1994, era căsătorit și avea un copil. 

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela mortuară a Cimitirului Central, iar înmormântarea urmează să aibă loc sâmbătă, la orele prânzului. 

Colectivul redacției "Cuget Liber" transmite sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească!

Comentează știrea

crestin
2 martie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Incult
3 martie 2013
urmeaza-ma te rog

INCORECT: ..."înmormântarea urmea-ză să aibă loc sâmbătă" ... ar fi fost corect sa scrii: ..."înmormântarea urmează să aibă loc sâmbătă"... URMEAZA SI NU URMEA-ZA! Cand ai timp te invit la o cafea sa te invat nitica gramatica draga Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV.

Elena
3 martie 2013
oameni dragi fiiti mai buni uni cu alti.

Pocora Paul Augustin a fost un om deosebit,un om care mai rar gasesti an zilele noastre de azi dar....a plecat dintre noi ne vegheaza de sus din cer si am ramas doar cu amintirile lui .O mare durere ne-ai lasat an suflet.Nu te vom uita nici odata . Dumnezeu asa a vrut,la cei 47 de ani sa plecatii de langa noi .

vasilcausilviu
3 martie 2013
bun comentariu

bun comentariu

Răspuns la: oameni dragi fiiti mai buni uni cu alti.
Adăugat de : Elena, 3 martie 2013
Pocora Paul Augustin a fost un om deosebit,un om care mai rar gasesti an zilele noastre de azi dar....a plecat dintre noi ne vegheaza de sus din...
dan
7 martie 2013
Cine nu pricepe va plati

Mai bine s-ar face educatie macar tinerilor, ca cei in varsta sunt pierduti. Virusul care da cancer la amigdale, la faringe sau esofag este virusul HPV pe care femeile il au, daca sunt infectate, vaginal, iar la ele da cancerul de col uterin. La barbatii care fac sex altfel decat normal se infecteaza cu acest virus si se trezesc, vai, cu cancer. Nu degeaba a lasat Dumnezeu lucrurile sa se faca intr-un anumit fel si nu altfel. Tot ce nu se face cum e lasat de cel de sus se plateste, si nu de putine ori chiar cu viata. Acest lucru trebuie sa inteleaga, macar tinerii.

Anisia Gheorghiu
9 iulie 2013
Taci

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Răspuns la: rai si iad
Adăugat de : crestin, 2 martie 2013
Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă...
Anisia Gheorghiu
9 iulie 2013
Vezi-ti barna din ochiul tau nu pail din ochiul altuia

Sunteti insesibili cei care comentati in acest fel

Anisia Gheorghiu
9 iulie 2013
L-am cunoscut

Un om mai ambitios ca el ... mai rar... si nu merita sa fie criticat de nimeni, doar Dumnezeu o sa-l judece... daca are pentru ce... eu nu cred... un om minunat , imi pare bine ca l-am cunoscut.. si a existat in viata mea... din nou DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA si sa ocroteasca familia lui.. IMI PARE RAU

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Actual : Procuror ucis în parcare
Pagina a fost generata in 0.5284 secunde