Orgolii mari prin parchete!

Procurorul Ioana Ursache a contestat decizia CSM-ului prin care Adina Florea a rămas în cursa pentru șefia parchetelor constănțene

1929
Procurorul Ioana Ursache a contestat decizia CSM-ului prin care Adina Florea a rămas în cursa pentru șefia parchetelor constănțene - 759ec3548ec9a8488cb5c172b3a4ebb5.jpg
Ieri, membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au decis respingerea contestației formulate de procurorul Ioana Ursache, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, împotriva hotărârii secției pentru procurori nr. 185 din 20 mai 2010. Hotărârea respectivă nu privește altceva decât decizia CSM-ului prin care a fost admisă contestația procurorului Adina Florea, aflat în cursă, în prezent, pentru ocuparea postului de procuror general al Constanței.
Este evident că procurorul Ursache nu a fost de acord cu decizia CSM-ului prin care a fost lăsată în cursă Adina Florea. Menționăm că motivul pe baza căruia candidatura sa fusese respinsă, respectiv că nu ar fi îndeplinit condiția privind gradul profesional, nu a mai stat în picioare, pentru că procurorul Adina Florea promovase examenul de grad la data de 9 mai, iar înscrierile pentru concursul pentru funcția la care dorește să acceadă au fost la distanță de doar câteva zile.
Reprezentanții INM nu intraseră în posesia informației că procurorul Adina Florea obținuse gradul profesional necesar pentru a candida pentru funcția de procuror general, astfel că, la verificarea dosarului, candidatura sa fuseseră respinsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.31 secunde