Produse contrafăcute de 76.000 de euro reținute de vameși

1007
La sfârșitul acestei săptămâni, vameșii constănțeni au descoperit și reținut articole nedeclarate și susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 76.000 de euro, ca urmare a controlului amănunțit efectuat asupra unor containere sosite din China.
Lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au procedat la efectuarea unor controale amănunțite asupra unor containere sosite din China, având ca destinații societăți comerciale cu sediul social declarat în localitatea Bragadiru, județul Ilfov, respectiv București.
În urma controlului vamal au fost descoperite nedeclarate trolere pentru cumpărături inscripționate Burberry, ondulatoare de păr inscripționate Instyler, figurine din material plastic purtând semnele distinctive ale mărcilor Disney și Angry Bras, toate fiind mărfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuală a mărcilor respective.
Specialiștii spun că, dacă ar fi fost comercializate pe piață, la prețul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 76.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2665 secunde