Profesor al Universității Hyperion, trimis în judecată pentru luare de mită

335
Procurorii anticorupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui profesor de drept din cadrul Universității Hyperion pentru luare de mită în formă continuă.
DNA a decis să-l trimită în judecată pe profesorul universitar Gheorghe Stancu, membru în Comisia de susținere a examenului de licență la Facultatea de Drept din cadrul Universității Hyperion, sesiunea iunie 2010, și al Comisiei de etică și deontologie profesională a aceleiași universități, pentru luare de mită în formă continuată, precizează un comunicat al instituției.
Alături de acesta, au fost trimiși în judecată, în stare de arest, Nicoleta Gumă - coordonator al Centrului Tutorial Caransebeș a Universității Hyperion București și Eugen Tacota - student în anul terminal al Facultății de Drept din cadrul Universității Hyperion - Centrului Tutorial Caransebeș, ambii acuzați de complicitate la luare de mită și complicitate la dare de mită, ambele în formă continuată.
Vor fi judecați în libertate, Iancu Hînda, subofițer la IJJ Caraș Severin, Ilie Străin și Nicușor-Florin Țundrea subofițeri la ISU Semenic, pentru dare de mită. Alături de aceștia, vor fi judecați tot în libertate, Adrian-Ionel Cristescu, administrator la SC Flory Ady SRL Caransebeș, Angelica- Stănica Vădrariu vânzătoare la SC Orsay SRL și Magdalena Lazăr pentru dare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5028 secunde