Profesor din Dobromir, trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor

1113
Profesor din Dobromir, trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor - xprofesortrimisinjudecata-1651158699.jpg
Un profesor din cadrul Liceului Tehnologic „Radu Prișcu” din localitatea Dobromir a fost trimis în judecată joi, 28 aprilie, în stare de arest preventiv, de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru comiterea mai multor infracțiuni de corupere sexuală a minorilor, în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul este acuzat că, în timpul orelor de curs, profitând de autoritatea pe care o avea în fața elevilor, dar și de încrederea pe care acesta a dobândit-o de-a lungul timpului, prin natura profesiei, și-ar fi supus mai multe eleve, cu vârste cuprinse între 13 ani și 16 ani, la „un număr nedeterminat de acte materiale”. Faptele, petrecute în perioada septembrie 2020 – februarie 2022, constau în atingerea elevelor în zona inghinală, pe fese, picioare și buze, iar uneia dintre adolescente i-a trimis o fotografie cu caracter pornografic explicit, „în care este surprins un bărbat, despre care persoana vătămată afirmă că este chiar inculpatul”.

Cercetările au fost efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale Constanța, cu sprijinul Asociației pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale. (C.V.M.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5173 secunde