Veste bună pentru bugetari. Când ajung tichetele de vacanță

334
Veste bună pentru bugetari. Când ajung tichetele de vacanță - vacantra-1651157450.jpg

Articole de la același autor

Tichetele de vacanță, cunoscute și ca vouchere de vacanță, sunt oferite ca recompensă pentru munca depusă, pe lângă salariu, la fel ca tichetele de masă. Acest beneficiu este foarte util deoarece oferă posibilitatea unei vacanțe cu cheltuieli ceva mai mici pentru cazare sau transport.


Astfel, anul acesta, tichetele de vacanță ar trebui să ajungă la bugetari până pe 1 iunie, a declarat ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu. Potrivit acestuia, și firmele private pot da tichete de vacanță și nu sunt limitate la suma de 1.450 de lei, ci pot merge până la 6 salarii minim pe economie.

Potrivit Antena3.ro guvernul a adoptat în decembrie Ordonanța de Urgență care a stat la baza întocmirii bugetelor instituțiilor pentru a-și putea „prinde” sumele necesare.

„Nu e mai puțin adevărat că, fiind atât de multe instituții, aproape toate au trebuit să facă achiziții publice la început de an. Din evidența de săptămâna trecută reiese că aproximativ 97 de milioane de lei au ajuns în conturile beneficiarilor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8725 secunde