Profesorii îi vor "turna" pe elevii drogați la Poliție

379
1
Profesorii îi vor
Începerea noului an școlar îi va găsi pe polițiști în preajma unităților de învățământ. În baza unui protocol încheiat între Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Poliția Constanța (documente similare sunt încheiate la nivelul întregii țări), polițiștii de proximitate și polițiștii rutieriști vor patrula mai des în preajma școlilor, vor merge la cursuri pentru a le vorbi elevilor și părinților despre prevenirea fenomenelor infracționale.

Totodată, în cadrul conferinței de presă de astăzi, Răducu Popescu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, și-a arătat disponibilitatea de a oferi tot sprijinul polițiștilor pentru depistarea consumatorilor și distribuitorilor de substanțe interzise din școli. "Poliția află despre aceste fapte doar dacă directorii de școli le raportează. Nu încurajăm aceste fapte, știm cu toții că ele există și vreau să spun că am toată deschiderea pentru prinderea acestor tineri. Dacă îi ascundem, nu facem niciun bine, nici nouă, nici elevilor", a subliniat Răducu Popescu.

La rândul lui, comisarul șef Valentin Burlacu a arătat că până în prezent au fost primite informații despre consumul de etnobotanice din licee, dar nu și din mediul gimnazial. 

Comentează știrea

ionescu
13 septembrie 2012
neti

Dar ce faceti cu profesorii betivi? Scoala nu face decat sa-i acopere si daca incerci sa iei atitudine, ca parinte, copilul va avea de suferit din partea colegilor betivilor.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : 376 sancțiuni în ultimele 24 de ore!
Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii amenință cu proteste
Pagina a fost generata in 0.4886 secunde