Profesorul Ciorogaru, acuzat de hărţuire, audiat de polițiști. „Mi-am asumat decizia că nu o voi mai deranja”

3253
1
Profesorul Ciorogaru, acuzat de hărţuire, audiat de polițiști. „Mi-am asumat decizia că nu o voi mai deranja” - fondprofciorogaru12-1637081661.jpg

Articole de la același autor

Într-una din ediţiile anterioare ale cotidianului nostru scriam că prof. Ion Denys Ciorogaru, de la Şcoala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Constanţa a fost reclamat la secţia 2 Poliţie de către directorul Şcolii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanţa, prof. Carmen Guguş. Directoarea declara că fostul manager al unităţii şcolare o ameninţă, o hărţuieşte şi a proliferat în spaţiul public şi privat injurii, cuvinte şi expresii jignitoare şi vulgare împotriva ei, motiv pentru care i-a făcut plângere la Poliție.

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie, la ora 09.00, prof. Ciorogaru s-a prezentat la secţia de poliţie unde a fost reclamat, pentru a-şi prezenta punctul de vedere vizavi de sesizarea făcută. Acesta ne-a declarat că, aici, a fost surprins să vadă că, de fapt, există două plângeri, şi nu una cum credea, una contravenţională şi una pe penal. „Mi s-a adus la cunoştinţă ce a spus doamna director în reclamaţie, că ea cere să nu îi mai trimit mesaje de nici un fel. Ca urmare, pe viitor, indiferent de motiv, nu o să mă mai adresez ei. De asemenea, am mai discutat cu domnii poliţişti o altă chestiune, pe care ea a interpretat-o ca pe o ameninţare, că eu ameninţ copiii din şcoală, ceea ce nu este adevărat. Totul este până la copii la mine, nu aş fi făcut nici lovit de cărămidă o astfel de afirmaţie. Aceasta se referă strict la dumneaei şi nu presupune, sub nici o formă, violenţă fizică. Eu am spus doar că dacă o să mai intru vreodată în şcoală, o să îi spun foarte multe adevăruri, vizavi de abuzurile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. În concluzie, mi-am asumat decizia că nu o voi mai deranja. Până acum, ea nu mi-a răspuns niciodată la mesajele trimise, nu mi-a transmis prin nimeni să o las în pace, nu ştiam că o deranjează”, a declarat prof. Ion Denys Ciorogaru pentru „Cuget liber”.



„Mi-a fost creat, în mod voit, un disconfort financiar”


El a adăugat că în actualul mandat de director, prof. Guguş a încercat să amâne cât mai mult sau să oprească punerea în executare a deciziei nr. 187/12.03.2020 a Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, prin care el trebuia să încaseze anumite drepturi salariale, solicitându-i în mod abuziv, diverse acte. „Aceste documente nu erau necesare, dar pe care dacă aş fi încercat să le procur ar fi însemnat multe amânări, timp consumat inutil şi bani pierduţi. Amânând în mod absolut nejustificat şi abuziv primirea sumelor de bani cuvenite, mi-a fost creat, în mod artificial, abuziv şi voit, un disconfort financiar în respectiva perioadă. Punerea în executare a fost făcută doar când am spus că dacă nu voi primi sumele cuvenite mă voi adresa Inspectoratului Teritorial de Muncă”, a adăugat profesorul.

Mai mult decât atât, el susţine că directorul minte afirmând că neînţelegerile dintre ei au debutat în timpul desfăşurării concursului pentru funcţia de director şi că poate demonstra această minciună. „Neînţelegerile au debutat acum mai bine de un an când i-am solicitat nişte documente care mă priveau, documente netransmise nicicând. Nu intru, momentan, în detalii, dar şi în acel moment doamna Guguş a aplicat principiul: eu sunt directorul, eu decid! Pot afirma acest lucru, pentru că singurul răspuns primit de mine a fost … nu vrea doamna director! Întâmplător sau nu, plângerea actuală a doamnei Guguş Carmen a fost făcută la aceeaşi secţie de poliţie unde a fost reclamată şcoala când copiii au fost luaţi cu duba, pentru că au jucat baschet în curte. Pentru ca cele două speţe să fie tratate unitar, mă voi adresa şi eu aceleiaşi secţii, de data aceasta în calitate de reclamant în ceea ce priveşte afirmaţiile făcute în presă de doamna Guguş. Pentru prima dată de fapt, în calitate de reclamant”, a încheiat prof. Ciorogaru.



Comentează știrea

Mihaela
16 noiembrie 2021
Ciorogaru

Dl profesor Ciorogaru este bolnav la cap fără cale de însănătoșire. Își înregistra prietenele cand făceau sex el având o biblioteca întreaga de asemenea înregistrări! Locul lui este in pușcărie nu printre copii. Omul este foarte bolnav.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8152 secunde