ISJ Constanța a făcut public centrul pentru desfășurarea şi evaluarea probei de interviu

1952
ISJ Constanța a făcut public centrul pentru desfășurarea şi evaluarea probei de interviu - isjbun-1636458620.jpg
Inspectorul Școlar Județean Constanța aduce în atenţia celor 121 de candidaţi participanți la proba de interviu din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învăţământ preuniversitar de stat un anunț important.

„În conformitatea cu procedura operațională a Ministerului Educaţiei nr. 34362/25.10.2021 privind organizarea, desfăşurarea și evaluarea probei de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitarde stat, la nivelul județului Constanța a fost stabilit prin Decizia nr. 505/ 5.11.2021 un singur centru pentru desfășurarea şi evaluarea probei de interviu - Școala Gimnazială nr. 3 Ciprian Porumbescu Constanța, Str. Ciprian Porumbescu nr. 3A, localitatea Constanța.

În perioada imediat următoare, conform Calendarului concursului, aprobat prin Ordinul ministrului educaţiei nr. 5.454 /13.10.2021 pentru modificarea și completarea Metodologiei privind organizarea și desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei nr. 4.597/2021, se va afişa la sediul Inspectoratului Școlar Judeţean Constanţa şi pe site-ul Inspectoratului Școlar Judeţean Constanța graficul de desfăşurare a probei de interviu”.

Reamintim că în județul Constanța, sunt vacante 189 de funcții de director, respectiv 77 de funcții de director adjunct.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5045 secunde