Prostituția, meserie periculoasă. Cum erau tâlhărite fetele "ieșite la produs"

1889
4
Prostituția, meserie periculoasă. Cum erau tâlhărite fetele

Articole de la același autor

Mai mulți bărbați au fost arestați pentru tâlhărie după ce au pătruns, cu cagule pe față, în casele unor femei și, amenințându-le, le au furat bani și mai multe obiecte de valoare. Indivizii sunt "clienți fideli" ai oamenilor legii, ei fiind trimiși în judecată în decursul acestui an tot pentru tâlhărie. 


Tâlharii au început să fure de la…prostituate. Modul de operare al acestora este simplu: unul dintre indivizi se dă drept client, iar ceilalți pătrund în locuința victimei, o amenință și îi fură bunuri și bani. După ce au dat mai multe "lovituri" de acest gen, bărbații au fost arestați. 


Ion Palaghia, Eduard Costel Mihalache, Cătălin Ionuț Constantin, Marian Feraru, Lucian Nicușor Damian și minorul D.D.M. au pătruns în locuințele victimelor Mariana C., Elena P. și Hana-Haim S. și, după ce le-au bătut și amenințat, le-au furat mai multe bunuri și sume de bani. Ulterior acestor fapte, aceiași indivizi au intrat, pe 19 aprilie, în locuința Mioarei G. de unde au furat bani și bunuri folo-sind aceleași metode. 


Intrau cu cagule pe față 
Cei șase indivizi au procedat identic de fiecare dată. Concret, aceștia consultau anunțurile de la rubrica matrimoniale de pe paginile de internet ale ziarelor locale, după care le sunau pe victime, prezentându-se drept clienți. După o prealabilă asigurare că la locuințele victimelor nu se află niciun bărbat, cei șase indivizi se deplasau la locuințele acestora la indicațiile femeilor, inculpatul care se prezentase drept client suna la ușă, iar după ce ușa se deschidea, ceilalți cinci inculpați, pătrundeau în interior, având fețele acoperite cu cagule. 


Le amenințau ca să-și schimbe declarațiile 
După ce au fost trimiși în judecată pentru că le-au tâlhărit pe victimele mai sus enumerate, alți trei inculpați au intrat pe fir. Adriana Ionică, Roberto George Partale și Vasile Ionuț Feraru au început să le abordeze pe victime, fie la locuin-țele lor, fie în locuri publice, încercând să le determine să-și schimbe declarațiile consemnate pe parcursul urmăririi pe-nale. Concret, cei trei încercau să-l scoată basma curată pe Ion Palaghia. În acest sens, Adriana Ionică a înregistrat mai multe discuții pe care le-a purtat cu Hana-Haim S. după care a alterat înregistrarea și a depus-o la dosar ca și probă. 


Cunoscuți ai polițiștilor 
Unii dintre indivizi sunt cunoscuți ai oamenilor legii. Astfel, în noaptea de 20 spre 21 aprilie, Costel Eduard Mihalache și minorul D.D.M. au pătruns într-o casă de amanet situată pe strada Soveja, la parterul unui bloc, unde au început să le bată pe angajate și să le amenințe. Astfel, indivizii au furat mai mult de un kilogram de aur, care făceau obiectul unui număr de 196 contracte de amanet încheiate cu diverse persoane fizice. 


Deplasarea la și de la locul faptei a fost efectuată cu un Audi A6 cu numărul de înmatriculare CT-80-TRF aparținând și condus de către Ion Palaghia, persoană care a asigurat paza locului faptei în timp ce ceilalți doi participanți se aflau în interiorul casei de amanet, în sensul că a rămas în exteriorul punctului de lucru, având asupra sa un pistol. Ulterior, aurul furat din casa de amanet a fost valorificat prin intermediul lui Gabriel Costel Boca. 


Arestați 
Anchetatorii constănțeni au intrat pe fir și, după ce au pus cap la cap toate informațiile, au descins la adresele indivizilor, la sfârșitul săptămânii trecute. Aceștia au fost reținuți și prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă a lui Ion Palaghia, Eduard Costel Mihalache, Cătălin Ionuț Constantin, Marian Feraru, Gabriel Costel Boca și minorul D.D.M., iar Lucian Nicușor Damian, Adriana Ionică, Vasile Ionuț Feraru și Roberto George Partale au fost arestați la domiciliu. 


Comentează știrea

Adi Adrian
18 iulie 2014
Roberto George Partale

Roberto George Partale zis porki la puscarie o sa fie Roberta Georgiana Partale find foarte sigur pe fundul ei mare baieti te asteapta ca pe o diva draga scroafo

Tase
27 noiembrie 2014
Locuri de munca

Oferta lucru la domiciliu in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Andreea
29 iulie 2015
Xmatrimoniale.ro

Buna prieteni! Va invit pe cel mai nou site de socializare / matrimoniale lansat in Romania 100% GRATUIT ! www.Xmatrimoniale.ro Aici iti poti gasi iubirea sau poate chiar o aventura. Suntem o mare comunitate de femei si barbati de toate varstele. www.Xmatrimoniale.ro

Bomba bombelor
5 martie 2017
Pentru Adi Adrian

Lumea-i toata pula in gura de lake . Sa ii trag muie lu nevastata , aia gravida sau sai trag si eu sa semne copilu cu mine !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4538 secunde