Protestatarii Greenpeace au ajuns la Bucureşti. Organizaţiile de mediu cer oprirea războiului din Ucraina

232
Protestatarii Greenpeace au ajuns la Bucureşti. Organizaţiile de mediu cer oprirea războiului din Ucraina - prot-1647711729.jpg

Articole de la același autor

Câteva sute de activişti de mediu au ajuns, sâmbătă seara, în faţa Ambasadei Federaţiei Ruse din Bucureşti, pentru a protesta faţă de agresiunea din Ucraina, în cadrul unui protest al Greenpeace România, intitulat "Stop the war!".

Protestul comun al activiştilor de mediu a debutat în jurul orei 18:00 în Piaţa Victoriei.

"Războiul din Ucraina este ultimul lucru de care aveam nevoie în cursa noastră contracronometru cu schimbările climatice. Ultimul raport IPCC ne avertizează că orice întârziere a măsurilor privind adaptarea şi reducerea efectelor schimbărilor climatice înseamnă că ratăm şansa de a securiza supravieţuirea pentru noi toţi. Cu acest război ne îndepărtăm de Acordul de la Paris şi din păcate, amplificăm dezastrul spre care ne îndreptăm. Acest lucru ne va costa pe noi toţi, iar generaţiile viitoare vor plăti cu vârf şi îndesat dacă nu oprim acum această nebunie, dacă nu renunţăm acum la arderea combustibililor fosili", a afirmat Vlad Cătună, coordonator Campanie Climă şi Energie la Greenpeace România, citează Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4896 secunde