RADU MAZĂRE EXPLICĂ DE UNDE VENEA "MITA". "Banii erau de la Elan Schwartzenberg"

1987
15
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat miercuri seară, la ieșirea din arest, că banii puși în contul lui de Elan Schwartzenberg au reprezentat o datorie preluată de acesta de la "un grec" și că în acest dosar nu a existat niciun denunțător și nu s-a dat nicio mită.
Întrebat în ce relație este cu Elan Schwartzenberg și ce reprezentau banii ce ar fi fost puși de acesta în contul său, edilul a spus: "Elan este prietenul meu, e de notorietate lucrul ăsta. (...) Am împrumutat un grec, Elan a preluat creanța asta și mi-a pus banii în cont, fără să mă anunțe. (...) Fratele meu nu-l cunoaște pe Elan, el doar a venit la inaugurarea locuințelor sociale".
Pe de altă parte, edilul Constanței a descris relația lui cu omul de afaceri Avraham Morgenstern drept una "de servici" și a subliniat, contrar celor precizate de DNA, că în acest dosar nu a existat niciun denunțător și că nu s-a dat nicio mită.
"Avraham a pierdut 300.000 de euro la acest contract (de construire a locuințelor - n.r.). Trebuie să fii nebun să pierzi 300.000 de euro și să mai dai și șpagă", a afirmat Radu Mazăre, adăugând că este mândru că a construit, la prețuri mici, locuințele sociale din cartierul "Henri Coandă".


Pe de altă parte, primarul Constanței a arătat că, în opinia lui, "este inadmisibil" ca procurorul care a cerut arestarea lui să fie același cu cel care a făcut același demers în cazul președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, propunerile respective fiind respinse de instanță. În acest context, el a spus că va propune, "la partid", ca procurorilor să le fie evaluată activitatea la final de an, inclusiv din punct de vedere al numărului propunerilor de arestare admise din totalul celor solicitate.
Altfel, Radu Mazăre a spus despre noaptea petrecută în arest că "nu a fost ușor" și că nu a prea putut să doarmă din cauza lui Dan-Radu Rușanu. "A sforăit de m-a rupt în două", a explicat el.




Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
admirator
10 aprilie 2014
si cine poate

dovedi asta? si de unde da el atitia bani grecului, imprumut? din salariul lui de primare? cine il mai crede pe asta? averea aia de neam prost, din ce a adunat-o?

vasile
10 aprilie 2014
cainii

Nu mor caii cand vor cainii { Javrele}

Angela
10 aprilie 2014
Clarificare

Adica nu piere DNA-ul cand vrea dl. din poza, corect?

Răspuns la: cainii
Adăugat de : vasile, 10 aprilie 2014
Nu mor caii cand vor cainii { Javrele}
constantean
10 aprilie 2014
Nu

Adica pierde DNA-ul cand vrea Curtea Suprema, cand vor judecatorii. Justitia o face judecatorul nu procurorul. Numai in comunism procurorul te aresta si de judeca in acelasi timp, din fericire lucrurile s-au schimbat, din pacate nu si mentalitatea celor care sustin astfel de abuzuri.

Răspuns la: Clarificare
Adăugat de : Angela, 10 aprilie 2014
Adica nu piere DNA-ul cand vrea dl. din poza, corect?
Angela
10 aprilie 2014
a pieri este diferit de a pierde

Nu ai inteles mesajul, probabil ai lipsit de la clasa cand s-a invatat despre sinonime. Conform DEX, A PIERI, pier, vb. IV. Intranz. (Despre ființe) A înceta să mai trăiască; a muri (de obicei de moarte violentă, nefirească). ◊ (Prin exagerare) Pier de frică.  (Despre vegetație) A se ofili, a se usca.  A fi distrus, nimicit; a dispărea; a se ruina. ...

Răspuns la: Nu
Adăugat de : constantean, 10 aprilie 2014
Adica pierde DNA-ul cand vrea Curtea Suprema, cand vor judecatorii. Justitia o face judecatorul nu procurorul. Numai in comunism procurorul te aresta...
N.V.T.
10 aprilie 2014
CURIOZITATE

DRAGA RADU MAZARE, DACA SUMA DE € 175.000 de euro A FOST UN IMPRUMUT, AM O NEDUMERIRE CUM SE FACE CA TU CU UN SALARIU DE PRIMAR I.TI PERMITI DAI IMPRUMUT O ASEMENEA SUMA ?!?!?? I.MI PLACE SA CRED CA NUNUMAI EU AM ACEASTA CURIOZITATE DAR SI CEI DE LA FISC SUNT CURIOSI

Liviu Chilian
10 aprilie 2014
Pegra zsidanesc-satanica si acoliti gen Mazare, au distrus Neamul Romanesc!

Iata o adresa unde veti gasi informatia pertinenta - politicastrii criminali Mazare(ferentaran) si Fekete("Fagadau", gabor unguresc) si criminalul economico-financiari Morgenstern sug sangele sulimii kustendilimane. Mazare si Zsidanul satanic trbuie incarcerati pana vor fi trimisi in judecata, si nu lasati sa zburde printre...gnomii din Rromarlania si IsraHell. Am citit ca asa zisele locuinte sociale sunt "construite" in stil jewnglishtanez, cu "pereti" de 'rigips'(gypsum wallboard), fara nicio protectie acustica, Turco-Tziganii beneficiari planagandu'se ca nu pot dormi din cauza...zgomotoaselor pirande ce n'au alta treaba decat sa se cotzaiasca 24 de ore 'pa' zi. Si ce RUSINE antinationala - sa folosesti numele marelui Coanda pentru un cartier de hoti, paraziti si anti-Romani satanici, recte Turco-Tziganii "musulmani" ce'i urasc pe Romani ca pe hotii de cai. http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17010469-stenograme-dosarul-radu-mazare-chemi-rezolve-problema-astazi-daca-nu-ocup-personal-toata-directia-urbanism-pierde-bani-pierdeam-imagine.htm -------- Accesati si urmatoarea adresa. Veti intelege cum TERORIZEAZA Zsidanii satanici, bietul bobor Rromarlan. "Bogdan Aurescu"(Goldman) e agent jewnglishtanez INFILTRAT in ministerul de externe. Un DUSMAN de moarte al Neamului Romanesc ce aduce prejudicii letale viitorului - nu te bati cu vecinul pentru ca asa vrea TERORISTUL de peste ocean! Aducand pe Jewnglishtanez in vatra strabuna, pentru a'l starni pe Rus, este o crima impotriva poporului Roman! Fratii basarabeni nu vor sa se uneasca virgula cu Rromarlania, nu din cauza Rusilor, ci din cauza Jiganului Iliescu, Zsidanului Constantinescu si Gagautzului Bashitler, Fuhrerii alogeni-satanici ai Rromarlanilor! http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17010132-bogdan-aurescu-cerut-victoriei-nuland-mai-multe-trupe-nato-romania.htm

Comunistu'
10 aprilie 2014
Raspund "IO" pentru el

DE LA MATUSA TAMATA !!! :):):):):)

Răspuns la: CURIOZITATE
Adăugat de : N.V.T., 10 aprilie 2014
DRAGA RADU MAZARE, DACA SUMA DE € 175.000 de euro A FOST UN IMPRUMUT, AM O NEDUMERIRE CUM SE FACE CA TU CU UN SALARIU DE PRIMAR I.TI PERMITI...
un curios
10 aprilie 2014
în concluzie

Mazăre e un șmecher și noi toți suntem niște proști. Cine ar trebui să înțeleagă ceva din toată povestea asta este ori obosit ori nesimțit.

Comunistu'
10 aprilie 2014
Mi-ar place ....

Mi-ar place sa te inteleg, dar ...... Poate ca intr- zi o sa scrii si ceva inteligibil. Si zau, nu dai dovada de desteptaciune cu postarile astea, mai degraba arati ca fiind dus cu "sorcova" . Probabil ca posteritatea te va descoperi :):):):)

Răspuns la: Pegra zsidanesc-satanica si acoliti gen Mazare, au distrus Neamul Romanesc!
Adăugat de : Liviu Chilian, 10 aprilie 2014
Iata o adresa unde veti gasi informatia pertinenta - politicastrii criminali Mazare(ferentaran) si Fekete("Fagadau", gabor unguresc) si criminalul...
15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3411 secunde