Senatorul Alexandru Mazăre:

"Nu știu nimic, nu știu ce se întâmplă!"

780
10

Articole de la același autor

Procurorii DNA continuă investigațiile în dosarul în care au fost reținuți primarul Constanței, Radu Mazăre, și cel care i-ar fi dat mită acestuia, Avraham Morgenstern.
Surse judiciare au declarat că, în același dosar ar fi vizat și senatorul PSD, Alexandru Mazăre, fratele edilului din Constanța, care este suspectat tot de luare de mită. Oamenii legii au susținut că senatorul ar fi plecat din țară, motiv pentru care nu a putut fi adus la audieri.
Contactat telefonic de "Cuget Liber", senatorul Alexandru Mazăre a spus că nu are cunoștință despre nimic.
"Nu știu nimic, nu știu ce se întâmplă. Nu știu mai mult decât știți și voi", a spus Alexandru Mazăre.   
Reamintim că, primarul Constanței, Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupție că a luat mită 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuințe sociale "Henri Coandă", pentru a o ajuta pe aceasta să câștige licitația și pentru a mări, ulterior, valoarea contractului. El este urmărit penal pentru luare de mită, iar Avraham Morgenstern, reprezentant al societății comerciale, pentru dare de mită. Cei doi au fost reținuți marți seară, iar la închiderea ediției se aflau la Înalta Curte de Casație și Justiție cu propunerea de arestare preventivă.


Comentează știrea

Hanibal
10 aprilie 2014
dorim combativitate si calitate

Este greu sa intelegem modul in care acest ziar trateaza unele probleme de importanta vitala pentru cetatenii Constantei si nu numai . Era greu ca sa se finalizeze articolul de mai sus cu stirea ca delincventul Mazare a fost lasat sa plece acasa de la DNA ? E greu ca redactia ziarului sa nu aiba un punct de vedere ? O fi ziarul Telegraf unealta PSD si a clanului Mazare , dar astfel de articole provoaca zeci de comentarii . Ziarul Cuget Liber nu are vlaga si nu ia atitudine , nu sprijina si nu ajuta cetatenii sa inteleaga ce se intampla in ticaloasa politica romaneasca . Ziaristica este o cruce grea pe care nu oricine o poate purta , este o vocatie pe care putini o au . Intr-un cuvant , ziarul Cugeu liber nu are personalitate , este un ziar lesinat .

Hanibal
10 aprilie 2014
spuneti-mi ce-i dreptatea ?

Problema nu e Mazare si nici ceilalti banditi condamnati sau in curs de judecata . Ne facem iluzii , si ne lasam imbroboditi cu cateva condamnari ca sa nu cumva sa intelegem ca romanii au ajuns victimele politicianismului , adica a demagogiei si coruptiei . Intr-o societate de tranzitie si suferinda , legea este o imposibilitate si o ipocrizie . Ea se aplica mereu contra saracilor . S-a ajuns astazi sa intelegem prin justitie nu ceea ce este drept in sine , ci mai curand complexul de coduri , de articole in numele carora se pot indreptati taraganari si se pot da hotararile cele mai potrivnice . Justitia actuala , alaturi de preotime , jandarmerie si politie , sustine edificiul politic subred de astazi . Legile sunt totdeauna folositoare celor care au averi si daunatoare celor care nu au nimic Cei ce au strans averi in Romania , nu sunt muritori de rand , ce stau sub legi , ci fericiti ai soartei , ce stau deasupra legilor . Ei fac politica , creaza legile , impart dreptatea . Pedepsirea unor astfel de oameni nu poate fi decat rezultatul unei revolutii social- politice . Pe calea obisnuita este exclus . Cu ajutorul partidelor si parlamentului starpiturile au ajuns personaje , hotii s-au transformat in potentati . Clientii prezumtivi ai Codului Penal au ajuns legiuitori si paznici ai drepturilor si datoriilor obstesti . Sunt numerosi indivizii care doresc sa castige avere si onoruri pe seama statului . Ei traiesc fara munca , fara stiinta , cumuleaza mai multe functii fara sa se priceapa la ceva . Si toate astea se datoreaza noua , celor care –i votam iar si iar , celor care , si asta e cel mai grav , nu vrem sa ne schimbam mentalitatea si cu orice prilej zicem ca e bine si asa . O societate nu poate fi mai buna decat suntem noi insine . Cei ca Mazare sunt produsul indiferentei noastre .

noni
10 aprilie 2014
normal

Cand bat mascatii la poarta, te loveste subit amnezia. O da in prosteala, poate scapa cumva. Mincinosi ordinari, uneltitori, profitori, lesinati, zero ca oameni. Se incarca si karma aia o data si o data, vine si scadenta mai devreme sau mai tarziu. Nu stiu, eu nu stiu d-eastea !! Lasati toate lovelele sa vina la mine, lasati toate lovelele sa vina la mine !!

Papu makidonu'
10 aprilie 2014
Banditi mafioti

Ăsta usturoi n-a mâncat, gura nu-i miroase !. Măi ghiolbane, tu chiar ne crezi prosti ?!. Tu știi câți oameni de afaceri au dat șpagă pentru o aprobare legală, dar le e teamă să vă denunțe ??. Numai eu știu doi oameni de afaceri care au dat 40.000 euro pentru o aprobare dată de diliu drogan oligofren primar. Ați venit în Constanța ca venetici iar boșorogii analfabeți și țiganii vă țin în brațe. În ce țară din UE mai există acest jaf la drumul mare ?. Prostimea din Romania își merită soarta.

un curios
10 aprilie 2014
bă săracul...

Nu mai puneți poza lu ăsta că are față de prost și când tace. El nu știe nimic, doar e senator, ce dracu...

Nabucodonosor
10 aprilie 2014
Nici noi nu stim de ce se plimba

In urma cu 3-4 ani,o stire dintr-un ziar local,trecea neobservata.Alexandru Mazare declara,ca atunci cand se plictiseste in Parlament obisnuieste sa dea o fuga la Moscova pentru o partida de tenis cu fratii lui din Rusia(cautati in arhiva).Anii au trecut.In ziarul Telegraf un sondaj de opinie ne indeamna sa votam autonomia Dobrogei(cautati in arhiva).De la autonomie pana la independenta nu mai ramane decat un singur pas.Azi,cand rusii au ajuns pe Nistru,poate sa-mi spuna cineva de ce Alexandru Mazare joaca tenis la Moscova ?

NELU
10 aprilie 2014
CINE ARE OCHI SA VADA

"Drumul spre iad este întotdeauna pavat cu bune intenții și de foarte multe ori cei care pozează într-un fel sunt total diferiți în realitate. Sărăcia este un teritoriu pe care îl exploatează brutal și cu mult cinism indivizi foarte perverși, care storc profit maxim sub acoperirea actelor de caritate. În România sărăcia este mană cerească pentru șmecherii care și-au construit poziții politice solide și au acaparat funcții publice importante. America Latină este locul în care sărăcia este cel mai brutal exploatată de sociopați care oferă "ajutor" unor comunități sărace. O fac numai pentru a ține sub control sclavii de care au nevoie pentru producția și traficul de droguri. Când sunt prinși de autorități, scot în față ajutorul acordat săracilor, sperând să înduioșeze opinia publică. Vorbim de indivizi responsabili de cele mai atroce crime posibile. Constanța este un fel de America Latină a României. Pasiunea pentru carnaval și hotelul din Brazilia nu sunt cele mai interesante asemănări ale primarului Radu Mazăre cu lorzii drogurilor din acea parte a lumii. Baronul Mazăre știe să exploateze sărăcia la fel de cinic și pervers. După ce a fost reținut 24 de ore, când a plecat încătușat către arestul Poliției Capitalei, Radu Mazăre a declarat: "Am construit cele mai ieftine locuințe sociale din România și pentru asta sunt arestat". Declarația a scos în stradă câteva zeci de asistați sociali care probabil cred cu sinceritate că Mazare e binefăcătorul lor. Dacă primarul din Constanța nu avea în spate o avere uluitoare, imposibil de justificat cu veniturile legale din exercitarea funcției publice, putea să convingă publicul că este onest. Adevărul este însă altul și trebuie să fie cineva orb să nu-l vadă. Redacția evz.ro prezintă imagini siderante cu proprietatea luxoasă a lui Radu Mazăre. Clădirea ar face invidios orice lord al cartelurilor drogurilor din America Latină. Vila cu sufragerie în care se intră cu șalupa este doar o părticică din luxul opulent în care trăiește acest politician. Lux imposibil de explicat pentru un primar și aflat în contrast obscen cu sărăcia celor pe care îi exploatează foarte eficient." Un articol de o sinceritate dezarmanta scris tot de ziaristi, colegii dvs. Intrebare: Constanta vede ?

ath
10 aprilie 2014
Felicitari,Nelu

Fara alte comentarii.Te asteptam pe la noi.

Răspuns la: CINE ARE OCHI SA VADA
Adăugat de : NELU, 10 aprilie 2014
"Drumul spre iad este întotdeauna pavat cu bune intenții și de foarte multe ori cei care pozează într-un fel sunt total diferiți în realitate...
naivul mirat
10 aprilie 2014
eu sunt mic , nu stiu nimic

" Nu stiu nimic , nu stiu ce se intampla " . Asta-i culmea . E fratele lui , a ajuns senator cu baii " familiei " rezultati din afaceri oneroase , locuiesc in aceeasi curte , citeste probabil si ziarele , se uita si la televizor , si dl senator nu stie nimic . Nu-i nimc , va afla in curand .

Michael Kors Outlet
17 aprilie 2014
Michael Kors Outlet

Stiri Politică : "Nu știu nimic, nu știu ce se întâmplă!" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Michael Kors Outlet http://michaelkorsbags.synergysign.us/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5686 secunde