Primarul Nicolae Matei oferă pachete nevoiașilor din Năvodari

233
5
Primarul Nicolae Matei  oferă pachete nevoiașilor din Năvodari - primarulnicolaematei3-1397063458.jpg

Articole de la același autor

Primăria Năvodari continuă acordarea pachetelor pentru pensionari, persoane beneficiare de cantina socială, beneficiari ai ajutoarelor sociale și pentru persoanele încadrate în grade de handicap, proiect derulat la inițiativa primarului Nicolae Matei.
Acțiunea se va desfășura în perioada 14-16 aprilie, iar locațiile stabilite pentru acordarea lor sunt: Casa de Cultură "Pontus Euxinus", Casa Căsătoriilor, Club TSP Ecoterm și cantina socială.
Astfel, la Casa de Cultură "Pontus Euxinus" se vor distribui pachetele pensionarilor ale căror nume de familie încep cu literele A, B, C, D, iar la Casa Căsătoriilor se vor distribui pachetele celor ale căror nume încep cu literele E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O.
Totodată, de la Clubul T.S.P. ECOTERM își vor putea ridica pachetele pensionarii ale căror nume de familie încep cu literele P, R, S, Ș,T, Ț, U, V, X, Y, Z. Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, de la cantina socială se vor putea ridica pachetele persoanelor încadrate cu grad de handicap, beneficiari de ajutor social și persoanelor care beneficiază de cantina socială. 


Comentează știrea

Matei
10 aprilie 2014
Saracia in Romania

Ideea mea si ghinionul tau ! Saracia si prostia,norocul meu si speranta ta ! Mai multa saracie inseamna mai multi baroni fericiti !

NICU TUDOR
19 mai 2014
CONSILIER

Pachetele le dau tot din bani localnicilor,nu din bani lu masa.Oltean imputit.

NICU TUDOR
19 mai 2014
consilier

Sant si eu un mancator de cacat pe aici,si vad cum stau lucrurile.E varul nevestei dar e un bandit si un escroc,sa fie trimis in puscarie.

Alecu
21 mai 2014
La puscarie

La puscarie sa fie luat si PANDICI,un analfabet care e consilier.Cine la bagat pe acest analfabetist in politica?

Nicu Cioara
21 mai 2014
La puscarie

La puscarie sa fie luat si PANDICI,a fost vecin cu mie sa mutat din cauza datoriilor pe care le avea la camatari.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Martie 2014
Stire din Eveniment : Suspiciuni de crimă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.563 secunde