Răfuială sângeroasă între deținuți, în Penitenciarul Spital Poarta Albă

432
Răfuială sângeroasă între deținuți, în Penitenciarul Spital Poarta Albă - lala-1378157563.jpg

Articole de la același autor

Un deținut internat în Pe-nitenciarul Spital Poarta Albă a fost înjunghiat, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui conflict spontan. 

Potrivit reprezentanților unității de detenție, între doi deținuți a izbucnit un conflict, în urma căruia unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt cu un obiect ascuțit, respectiv un ciob dintr-o oglindă. Agresorul are 18 ani, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de furt calificat și execută pedeapsa în unitatea de la Tichilești. Victima are 25 de ani și a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru tâlhărie. Ambii au fost transferați la Penitenciarul Spital Poarta Albă pe Secția de Psihiatrie. 

"Este pentru prima dată când înregistrăm un incident atât de grav. Administrația unității de detenție a demarat o anchetă internă și, de asemenea, au fost sesizați și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, urmând să se întrunească și comisia de pedepse, cu privire la încadrarea deținutului în regimul de detenție", a afirmat Simona Dumitrescu, purtător de cuvânt al instituției de detenție. 

Deținutul a fost diagnosticat cu o plagă penetrantă toraco-posterioară, iar ieri dimineață a fost operat, în prezent starea lui fiind stabilă, urmând să fie transferat înapoi în penitenciar pentru recuperare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4215 secunde