Razie a polițiștilor locali, în centrul Constanței

647
Razie a polițiștilor locali, în centrul Constanței - actiunedgpl2-1575640219.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de 05 decembrie, în intervalul orar 14:00-22:00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 3.


14 polițiști locali au monitorizat și verificat următoarele zone de interes public: piețele agroalimentare Griviței, Unirii, Balada, Obor, amplasamentele tip legume-fructe, flori, zonele Antoniade, Capitol, Termele Romane, Gară, Autogară Sud, Kaufland, Casa de Cultură, Trocadero, Parcul Arheologic, Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", Sala Sporturilor, magazinul Tomis, Miga, zona Peninsulară – Piața Ovidiu, Faleza Cazino, Portul Tomis.


S-au constatat 20 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 2 în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, 7 în conformitate cu prevederile Legii nr.349/2002, 2 în conformitate cu prevederile Legii nr. 448/2006, 1 în conformitate cu prevederile OUG 195/2002, 6 în conformitate cu prevederile HCL 184/2013 modificată și 2 în conformitate cu prevederile HCL nr. 427/2017.


Cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul publictul, consumul de produse din tutun în spații publice închise, răscolirea gunoiului din containere sau comerțul stradal neautorizat.


O persoană care apela la mila publicului a fost predată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială.


În urma verificărilor, pentru 2 operatori economici s-a dispus sancțiunea complementară de suspendare a activității.


De asemenea, conducătorii auto au fost sancționați pentru staționarea autovehiculelor pe spațiile verzi sau în locuri destinate acestora, oprire în loc nepermis și ocuparea unui loc de parcare marcat corespunzător pentru persoanele cu dizabilități. 
Valoarea totală a amenzilor a fost de 7.090 lei.


Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic pentru asigurarea unui climat public civilizat, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3827 secunde