Polițiștii locali, în control la locuințele improvizate din Constanța

196
Polițiștii locali, în control la locuințele improvizate din Constanța - controale1-1575585236.jpg
Ieri dimineață, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială, au desfășurat o acțiune de identificare a locuințelor improvizate și a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona străzilor Munții Tatra și Locotenent Mănoiu. La final, persoanele identificate au beneficiat de consiliere și sprijin din partea reprezentanților instituțiilor implicate. 


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, aceasta nu este prima acțiune de acest fel, iar cele mai multe persoane care locuiau acolo au primit locuințe sociale în cartierul Henri Coandă. 


Tot în cursul zilei de ieri, a avut loc și o acțiune de igienizare a domeniului public. În acest sens, echipele firmei de salubrizare au înlăturat toate materialele care creau premisele unor focare de infecție, a înmulțirii rozătoarelor și răspândirii de boli. Aceștia precizează că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2664 secunde