Razii în tot județul. Zeci de amenzi date de polițiștii constănțeni

275
Razii în tot județul. Zeci de amenzi date de polițiștii constănțeni - fond-actiuni-politiaaa-1691335905.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat, în noaptea de 2 spre 3 august, o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, dintre care două la O.U.G. 195/2002, trei la Legea 61/1991 și una la O.G. 34/2008. Au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea actelor de comerț ambulant. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 900 de lei.

La rândul lor, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au desfășurat o acțiune pentru combaterea actelor ilegale de comerț. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Eforie.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe D.N. 39. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care șapte pentru nerespectarea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, au fost retrase două certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere. Astfel, la data de 2 august, în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în comuna Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde