Amenzi pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială

158
Amenzi pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială - controale-1686222610.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au desfășurat, zilele trecute, o acțiune tematică care a avut ca scop verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei în municipiul Constanța. Potrivit Primăriei Constanţa, în cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 263 persoane, dintre care una a fost condusă la sediul Secției 2 Poliție. În total, oamenii legii au verificat 13 autoturisme, 13 sesizări, trei sisteme de securitate, cinci operatori economici și au încheiat şapte note de constatare. La final, s-au aplicat 200 sancțiuni contravenționale, în valoare de 63.310 lei și opt puncte de penalizare.

De asemenea, au fost dispuse 16 măsuri complementare pentru aducerea terenului în starea inițială și confiscarea bunurilor folosite la săvârșirea faptei contravenționale.

Menţionăm că cele mai multe abateri au vizat fapte antisociale precum proferarea de injurii, apelare la mila publicului, refuz de legitimare, consum de alcool pe domeniul public, lipsă titlu de călătorie valabil, răscolirea gunoiului din containerele special amenajate, aruncarea ambalajelor pe domeniul public, depozitarea de bunuri pe domeniul public, comerț neautorizat, desfășurarea activităților de picnic în afara zonelor special amenajate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5041 secunde