AMENZI de 430.000 lei date de POLIȚIȘTII și JANDARMII constănțeni, în minivacanța de 1 iunie și Rusalii

188
AMENZI de 430.000 lei date de POLIȚIȘTII și JANDARMII constănțeni, în minivacanța de 1 iunie și Rusalii - altecontroale159414243974888100-1685972120.jpg
Peste 200 de poliţişti, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, aproximativ 150 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și 110 jandarmi, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța, au acționat zilnic, în perioada 1-5 iunie, pentru a asigura menținerea ordinii și liniștii publice în minivacanța de Rusalii, prin prevenirea și combaterea faptelor antisociale.


De asemenea, polițiștii au acționat pentru siguranța și fluența traficului rutier, efectivele fiind suplimentate, având în vedere numărul mare de turiști, care se află pe litoral.


Tot în această perioadă, polițiștii constănțeni au intervenit, independent sau în patrule mixte cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța, la peste 500 de evenimente, dintre care aproximativ 460 au fost sesizate prin S.N.U.A.U 112.


Totodată, au desfășurat 60 de acțiuni, în principal pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și de prevenire a comiterii de infracțiuni în mediul urban, rural, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre.


În perioada 1 – 4 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au aplicat 900 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 400.000 de lei.


Pentru siguranța traficului rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 80 de permise de conducere, dintre care 13 pentru depășirea limitei legale de viteză, 11 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele rutiere.


Totodată, au fost retrase 25 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației rutiere.


De asemenea, au fost depistate în flagrant delict 31 de persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni și a fost identificată o persoană dată în urmărire.


Concomitent, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 7.000 de lei și au constatat 2 infracțiuni în flagrant.


De asemenea, au executat 14 misiuni de asigurare a ordinii publice și au intervenit la 9 evenimente sesizate prin S.N.U.A.U. 112.


Totodată, jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța au acționat, alături de polițiști, pe linia menținerii ordinii publice, în municipiul Constanța și în stațiunile Năvodari, Mamaia, Costinești și Vama Veche.


Aceștia au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/ 199, în valoare totală de 23.000 lei și au constatat o infracțiune în flagrant.


Totodată, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au acționat pentru combaterea traficului de droguri și a traficului cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind vizate, în special, cluburile și barurile din stațiunea Vama Veche.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3025 secunde