Mama copilei ucise şi ascunse în lada canapelei, declarații controversate. Ce le-ar fi spus polițiștilor spanioli

203
Mama copilei ucise şi ascunse în lada canapelei, declarații controversate. Ce le-ar fi spus polițiștilor spanioli - xcrimamurfatlar11668332863-1686223817.jpg
Principalul suspect în cazul fetiței de 12 ani, care a fost ucisă şi apoi ascunsă în lada unei canapele, într-un apartament din București, este liber. Între timp, mama copilei face declarații controversate, potrivit jurnaliştilor de la antena3.ro


În ciuda faptului că, din primele informații, bărbatul s-ar fi aflat pe teritoriul Spaniei, polițiștii au luat legătura cu omologii din Olanda pentru că acolo le-a spus femeia că ar fi plecat acesta.

Surse din anchetă spun că mama le-ar fi spus polițiștilor spanioli că știa că a omorât-o în luna aprilie, înainte ca ei să plece în Spania, dar că nu l-ar fi denunțat pentru că îl iubește prea mult. Doar că, la declarația oficială prin comisie rogatorie ar fi spus că ea, de fapt, nu știe nimic.

În cadrul declarațiilor, femeia ar fi spus că a plecat cu treabă de acasă, în luna aprilie, și când s-ar fi întors, concubinul i-ar fi spus că fata ar fi plecat la tatăl care avea și custodia. Apoi ar fi plecat împreună în Spania.

Bărbatul a mai fost în România la începutul lunii mai, dar nu a stat mult și a plecat din nou din țară.

Între timp, tatăl îndurerat a ridicat trupul fetiței de la INML și se pregătește acum de înmormântare.  







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8995 secunde