Raziile polițiștilor îi ustură pe constănțeni la buzunare!

172
1
Raziile polițiștilor îi ustură pe constănțeni la buzunare! - politiarutieramasinapolitieradar-1370170259.jpg

Articole de la același autor

E mai bine să previi, decât să tragi ponoasele apoi. Acesta este și principiul pe care-l aplică polițiștii constănțeni care, în ultimele luni, au intensificat acțiunile cu caracter preventiv desfășurate atât în municipiul Constanța, cât și un județ. Dar, spre deosebire de anii trecuți, oamenii legii nu se mai limitează să împartă sfaturi cetățenilor, ci direct procese verbale de sancționare. Și, după cum se poate constata după un week-end în care polițiștii constănțeni au avut activitate (raziile au fost realizate în Constanța,


 Medgidia, Mangalia, Cernavodă, pe linia prevenirii furturilor de produse petroliere, furturi de cabluri Romtelecom, prostituție și proxenetism, furturi din autoturisme etc), localnicii nu se grăbesc să respecte prevederile legale. Drept pentru care, în doar două zile, au fost aplicate amenzi de peste 15.000 de lei. 


Iată câteva exemple dintre acțiunile desfășurate de polițiști, după cum ne-au fost transmise de Biroul de Presă al Poliției Constanța: 


- La data de 01.06.2013, polițiștii din Năvodari au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din autoturisme, fiind legitimate 20 persoane, șapte conduse la sediul unității de poliție și aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 400 lei.


- În noaptea de 01/02.06.2013, între orele 22.00 – 06.00, ofițerii și agenții Serviciului Rutier, Biroului Rutier Constanța, Biroului Rutier Medgidia, Biroului Rutier Mangalia și Compartimentului Rutier Cernavodă au organizat o acțiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care conduc autovehicule aflându-se sub influența alcoolului sau a drogurilor, ocazie cu care au fost constatate 6 infracțiuni, 4 pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală, 1 pentru conducere fără permis și 1 pentru conducere a unui autovehicul având acest drept suspendat. Totodată au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale


- La data de 01.06.2013, între orele 09.00 - 12.00 și 17.00 - 21.00, polițiștii Secției 2, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de parazitism social, fiind verificate 5 zone de interes operativ, legitimate 14 persoane și aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.400 de lei.


- La data de 01.06.2013, între orele 10.00-12.00, polițiștii Secției 3, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, au organizat și executat o acțiune, pe linia protejării populației împotriva unor activități comerciale ilicite, combaterea furturilor de animale și verificarea legalității sacrificării animalelor în vederea comercializării. Pe parcursul acțiunii s-au desfășurat activități în 3 zone de interes, au fost legitimate 15 persoane, 5 persoane atenționate, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei, bunuri ridicate în vederea confiscării în valoare de 130 de lei.






Comentează știrea

Andrei
2 iunie 2013
JAPCA

Adevarul este ca previi... cand stai la japca ascuns dupa colturi ca sa ii iei pe unii ca din oala.. Prevenire se numeste mai nou nu se mai foloseste cuvantu JAPCA.. daca vreti sa preveniti stati unde sunteti vizibili :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5976 secunde