Recomandările Poliției Constanța, pentru "Sărbători în Siguranță"

3855
Recomandările Poliției Constanța,  pentru

Articole de la același autor


În perioada sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța desfășoară activități informativ-preventive, în cadrul Campaniei Naționale ”Sărbători în Siguranță”, ce are drept scop creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea și combaterea infracțiunilor  specifice sărbătorilor de iarnă. 


Campania a debutat la data de 1 decembrie a.c., când polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au aflat în mijlocul cetățenilor participanți la manifestările publice organizate, cu ocazia Zilei Naționale a României, în municipiul Constanța, orașul Murfatlar și comuna Cumpăna.


Activitățile preventive desfășurate au avut drept scop prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, cu precădere a infracțiunilor de furt din buzunare, genți, poșete, dar și a tâlhăriilor. 


Pentru a evita să deveniți victime ale unor astfel de infracțiuni, atunci când vă aflați în locuri publice sau în spații aglomerate, polițiștii vă recomandă: 


• Evitaţi deplasările pe trasee situate în zone mai puţin circulate!


• Dacă observaţi că sunteţi urmăriţi de o persoană, deplasaţi-vă prin zone intens circulate (chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului) şi cereți ajutorul unui polițist!


• Nu purtați la vedere obiecte de valoare!


• Nu consumaţi alcool cu persoane necunoscute sau pe care le cunoașteți ocazional, nu le spuneți acestora despre bunurile de valoare pe care le aveţi la dumneavoastră sau la domiciliu! 


• Evitaţi să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6617 secunde