Recomandările specialiștilor ISU pentru distracție în siguranță

681
Recomandările specialiștilor ISU pentru distracție în siguranță - x-recomandari-isu-1719559139.jpg

Articole de la același autor

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații (ISU) de Urgență „Dobrogea”, în sezonul cald tot mai multe persoane aleg să își petreacă timpul liber în apropierea cursurilor de apă, lacurilor, canalelor și, mai ales, pe litoralul Mării Negre.


Pentru a evita posibilele evenimente nedorite, reprezentanții ISU „Dobrogea” le recomandă cetățenilor să țină cont de câteva reguli simple.


Astfel, înotul ar trebui să fie practicat doar în locurile special amenajate, iar marea, lacurile, canalele sau cursurile de apă unde malurile sunt abrupte, curenții foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi și trunchiuri de copaci; ar trebui să fie evitate pentru astfel de activități.


De asemenea, recomandările salvamarului, sau a administratorului locului de agrement, trebuie să fie respectate.


Pentru evitarea accidentărilor, nu realizați acte de teribilism prin plonjarea de pe stabilopozi, platforme, poduri sau alte elemente de construcții și nu intrați în apa rece înfierbântați, după ce ați stat foarte mult timp la soare.


O mare atenție trebuie să o acordați copiilor. Aceștia trebuie să fie supravegheați constant atunci când se află lângă și în apă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2707 secunde