Reguli noi în stare de urgență pentru apicultori, pescari și cei care vor să-și cumpere mașini

335
Reguli noi în stare de urgență pentru apicultori, pescari și cei care vor să-și cumpere mașini - ordonanta-1586542196.jpg

Articole de la același autor

O nouă ordonanță militară, cea cu numărul 8, a fost anunțată de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, secondat de secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat. Prevederile acestei noi reglementări îi vizează pe deținătorii de autorizații și permise de pescuit comercial. Astfel, aceștia vor putea să iasă la pescuit, pe Dunăre, pe apele interioare sau pe Marea Neagră, "în vederea desfășurării activităților de pescuit comercial și acvacultură, cât și pentru valorificarea și comercializarea produselor rezultate în urma acestor activități". Totodată, autoritățile permit și circulația apicultorilor, atât spre cât și dinspre locul unde se află stupina, dar este obligatoriu să aibă asupra lor adeverința din care să rezulte codul de stupină, eliberată de oficiile de zootehnie.



O altă prevedere îi vizează pe cei care doresc să achiziționeze sau să repare mașini. Astfel, potrivit ordonanței 8 "este permisă circulația în afara locuinței pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru vehicule și servicii de reparații auto". În cazul pescarilor și apicultorilor, mai precizează autoritățile, pe declarația pe propria răspundere va trebui bifată deplasarea în scop profesional, iar în cazul celor care se deplasează la service-uri auto, se va bifa deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor.


Pe de altă parte, se impune precizat că ordonanța nu dă "cale liberă" celor interesați de pescuitul de agrement sau celor dornici să se relaxeze, într-o după-amiază, pe malul apei, cu undița în mână!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4978 secunde