Percheziții la braconieri. Polițiștii au confiscat bunuri de aproape 50.000 de lei

320
Percheziții la braconieri. Polițiștii au confiscat bunuri de aproape 50.000 de lei - pescuit2-1586542280.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au desfășurat o amplă acțiune pentru combaterea braconajului piscicol, în zona localității Aliman, din județul Constanța. Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, 8 spre 9 aprilie, oamenii legii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Constanța, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au descins în zona satului Dunăreni, unde, pe o baltă de la marginea localității au surprins patru persoane, cu vârste între 15 și 37 ani, care ieșiseră la pescuit ilegal.

Joi dimineață, la prima oră, polițiștii au descins în cinci percheziții în satul Dunăreni, atât la domiciliile bărbaților prinși în flagrant, cât și la locuințele unor persoane bănuite de fapte similare.



În urma acțiunii, au fost ridicate în vederea confiscării peste 270 de kilograme de pește din speciile somn, fitofag, crap și caras, 2,6 kilograme de icre, dar și o barcă, 15 setci de aproximativ 950 de metri, 26 vintire, două motoare de barcă, precum și alte unelte folosite la pescuit. Cantitatea de pește, estimată la aproximativ 15.000 de lei, a fost predată societății comerciale care administrează luciul de apă.


Potrivit anchetatorilor, valoarea totală a bunurilor confiscate este de aproximativ 48.000 de lei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și braconaj piscicol.


Totodată, în cadrul acțiunii, trei bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2000 de lei, pentru lipsa declarației pe propria răspundere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9922 secunde