Captură impresionantă a Poliției, în urma controalelor efectuate în Delta Dunării

351
Captură impresionantă a Poliției, în urma controalelor efectuate în Delta Dunării - ddd-1586592629.jpg

Articole recomandate

Polițiștii au confiscat peste o tonă de pește în urma controalelor efectuate în Rezervația Biosferei Delta Dunării, a anunțat, sâmbătă, Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), citat de Agerpres.

"În perioada 8-10 aprilie 2020, polițiștii Direcției de Ordine Publică - Serviciul de Poliție 'Delta Dunării' au acționat, împreună cu inspectori piscicoli din cadrul Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură - Serviciul regional Tulcea, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul piscicol. În urma activităților desfășurate, au fost constatate patru infracțiuni prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura", se arată într-un comunicat al IGPR.

Conform sursei citate, au fost aplicate și 12 sancțiuni contravenționale, fiind indisponibilizate sau confiscate 14 plase de pescuit în lungime de peste un kilometru, două ambarcațiuni și un motor, în valoare totală de 46.600 de lei.

De asemenea, a fost confiscată cantitatea totală de 1.233 de kilograme de pește, pentru care nu existau documente legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4838 secunde