Reținut pentru corupție sexuală și lipsire de libertate

167
Reținut pentru corupție sexuală și lipsire de libertate - arest-1448643597.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 30 de nai, din București a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea infracțiunilor de infracțiunilor de corupție sexuală și lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 10 iunie 2015, bărbatul a urmărit patru minori care se jucau în scara unui bloc din sectorul 3, iar când aceștia au vrut să plece spre domiciliu, urcându-se în lift, l-a blocat și a manifestat un comportament deviant în prezența copiilor.

În cursul zilei de astăzi, anchetatorii au făcut o percheziție la domiciliul bănuitului, acesta fiind condus pentru audieri la sediul Secției 13 Poliție.

"De asemenea, la data de 22 iunie, Poliția Capitalei a solicitat sprijinul cetățenilor, prin intermediul mass-media, în vederea identificării bărbatului, prin prezentarea cazului și difuzarea unor imagini în care a fost surprins acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupție sexuală și lipsire de libertate în mod ilegal, cu bărbatul în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.", se arată într-un comunicat remis de Poliția Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Economie : Economia de pradă
Pagina a fost generata in 0.4605 secunde