Zgonea: Suntem un model pentru combaterea corupției

114
1
Zgonea: Suntem un model pentru combaterea corupției - zgonea-1448540754.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat joi că în ultimii 25 de ani democrația românească a atins un nivel de maturitate, iar astăzi țara noastră este un model în regiune pentru protecția minorităților naționale, pentru respectarea drepturilor omului, pentru combaterea corupției. 


"România a fost și este pentru cooperarea inter-regională, pentru o contribuție importantă în consolidarea climatului de securitate și stabilitate pe continentul european și în zona Mării Negre. În ultimii 25 de ani, democrația noastră a atins un nivel de maturitate, sistemul judiciar, statul de drept sunt respectate în România. Astăzi suntem un model în regiune pentru protecția minorităților naționale, pentru drepturile omului, pentru combaterea corupției, pentru consolidarea statului de drept și a instituțiilor, pentru a construi românilor și vecinilor o zonă în care să poată trăi în securitate și în prosperitate", a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului, în deschiderea celei de-a 46-a Adunări Generale a Cooperării Economice a Mării Negre, organizate cu ocazia încheierii președinției române a APCEMN. 


Comentează știrea

DODO
26 noiembrie 2015
mascarada continua

Noi model ? am uitat ca am fost impinsi de la spate de altii ca sa incepem ( firav ) sa anchetam marile ,,tunuri,,? nu americanii ne-au pus in brate dosarela Microsoft ca sa le continuam ,sau ca nemtii au ajuns pina la noi cu EADS-ul ca sa continuam ? DNA , serviciile si altii abilitati chiar nu au stiut ani de zile de toate astea si de altele? dupa ce s-a pornit tavalugul ( al denunturilor ) au inceput sa iasa la iveala personajele malefice implicate si, activitatea lor. Coruptie generalizata !!! rezultatul : valuri de arestari, valuri de condamnari cu suspendare ,valuri de eliberari dupa un timp neglijabil de detentie si nici un leu recuprat de la hoti.Vreau si eu sa fac 2-3 ani puscarie si apoi sa ramin cu citeva milioane de euro. Deci cu asemenea sentiinte complicitare si cu o atitudine ,,neputincioasa ,, a autoritatilor cred ca totul este o mascarada , praf in ochii oamenilor . Mereu trebuie sa se intimple ceva grav ca sa inceapa unii (care iau bani ) sa-si faca datoria.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5796 secunde