Reținut pentru tentativă de omor calificat

254
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore față de Ionuț Iosup, de 23 de ani, din Constanța, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Procurorii spun că, în noaptea de 12/13 iulie 2012, în jurul orei 1, la intersecția străzilor Vifor Haiducu și Mihai Copilu din municipiul Constanța, în cursul unui conflict spontan, când un bărbat a intervenit între mai mulți tineri pentru a aplana conflictul verbal dintre ei, inculpatul l-a înjunghiat acesta cu un cuțit de mai multe ori, prin aplicarea de lovituri repetate în zonele cervicală, a hemitoracelui drept și fața anterioară a abdomenului, așa încât i-a provocat leziuni corporale care i-au pus viața în primejdie.

Astăzi a fost formulată propunere de arestare preventivă față de inculpat pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluționare la Tribunalul Constanța.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru tentativa la infracțiunea de omor calificat este închisoarea de la 7 ani și 6 luni la 12 ani și 6 luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1213 secunde