INGENIOZITATE FĂRĂ MARGINI: Cum și-a deblocat un român roata mașinii

1584
3
Atunci când poliția blochează roțile unei mașini, problema se rezolvă, de obicei, cu plata amenzii aferente. Bărbatul din imaginile de mai jos, făcute pe un bulevard din Cluj, a găsit însă o soluție demnă de filmele de comedie: el schimbă pur și simplu roata blocată a mașinii, scrie click.ro.

Imaginile cu operațiunea în cauză au apărut pe internet, unde au fost comentate de mii de persoane din întreaga lume.

Un internaut a părut însă să exprime opinia majorității prin comentariul lui: «Problema de lumea intai, solutie de lumea a treia».

Comentează știrea

M*A*M*B*O
19 iulie 2012
Lumea a treia

Este adevărat, România face parte din lumea a treia din cauza sărăciei . Individul a procedat corect . Și eu poate procedam la fel . Ca să rezolve o problemă urgentă a schimbat roata cu caracatiță cu cea de rezervă și a lăsat roata cu caracatița la locul faptei. După ce și-a rezolvat problema s-a întors , a plătit amenda și și-a luat roata. Nu înțeleg ce-i așa o problemă. Știți și voi ca și mine care a pățit-o că te rogi de ei la telefon cu orele să vină să scoată caracatița și să plătești amenda. Bravo lui, băiat inteligent.

Luka
21 iulie 2012
tara tuturor posibilitatilor...

Bine ca ii laudati pe smecherii care sfideaza legea. Minunat... Tipul nu trebuia sa parcheze in loc nepermis, punct. In orice tara civilizata, politia i-ar fi dat o amenda pentru "ingeniozitatea lui" de l-ar fi linistit pe veci!

eu
29 august 2012
loc de parcare

...in orice tara civilizata ai si loc amenajat unde sa parchezi. Legea este lege , ai gresit, ai platit dar trebuie sa oferi si locuri de parcare daca vrei sa parcheze omul regulamentar.

Răspuns la: tara tuturor posibilitatilor...
Adăugat de : Luka, 21 iulie 2012
Bine ca ii laudati pe smecherii care sfideaza legea. Minunat... Tipul nu trebuia sa parcheze in loc nepermis, punct. In orice tara civilizata...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3651 secunde