Reținuți pentru FURT DE CUPRU. Suspecții au ajuns după gratii

411
Reținuți pentru FURT DE CUPRU. Suspecții au ajuns după gratii - xcuprufurat2-1672997606.jfif
Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat trei bărbați, bănuiți de comiterea unui furt de cupru. Aceștia au fost reținuți.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 20 decembrie 2022, bărbații în cauză, cu vârste cuprinse între 26 și 36 de ani, au sustras doi tamburi cu cablu, în lungime totală de 1600 de metri, din incinta unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Constanța.

În urma investigațiilor, la data de 4 ianuarie, polițiștii de la transporturi i-au depistat, în flagrant delict, pe cei trei, în timp ce comercializau o parte din cuprul sustras, rezultat în urma arderii cablurilor. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 30%, fiind predat părții vătămate.

Doi dintre bărbați, de 35, respectiv 36 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cel de-al treilea bărbat, de 26 de ani, s-a sustras cercetărilor, fiind depistat în cursul zilei de joi, 5 ianuarie, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore.

Cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5152 secunde