Ritmuri de manele cu volumul dat la maxim la un supermarket din Constanţa

716
2
Ritmuri de manele cu volumul dat la maxim la un supermarket din Constanţa - manelewebp-1659454209.crdownload
Cheful de petrecere i-a cuprins şi pe angajații unui supermarket din Constanţa, acolo unde clienții sunt primiți în ritmuri de manele, cu volumul dat la maxim. Un client revoltat a filmat totul, iar gestul său a împărțit internetul în tabere pro şi contra. Iată reacția oamenilor, potrivit Antena3.ro


Nemulțumit de atmosfera din supermarket un client revoltat a filmat totul şi a dat asigurări că imaginile vor ajunge la conducerea unității comerciale.

Pe filmare se observă cum, la un moment dat, un angajat îi spune bărbatului că melodiile ar fi pe placul clienților.

Ajuns la casă, bărbatul continuă să-şi exprime revolta faţă de muzica din supermarket.


În replică, angajatul de la casă spune că este nevoit să suporte această atmosferă în fiecare seară şi dezaprobă total selecția melodiilor el fiind, de fapt, rocker. 


Comentează știrea

Organele Abiliate ???
2 august
Tulburarea linistii publice

Si organele abiltate ce vegeaza ? Aici sint mai multe aspecte de vazut: regulamentul de ordine interioara, conduita pe care legea o permite intr-un spatiu alimentar public, nivelul de zgomot. Din cite vad se incadreaza cam la toate cele sesizate. Daca nu se autosesizeaza parerea mea e pt. client sa continue cu reclamatia si la politie, protectia consumatorului, reponsabilul de magazin (conducerea centrala). E debandata din cite se vad pe imagini, in nici un caz un mediu adecvat pt. o unitate de alimentatie publica. Foarte bine incep si clientii sa reactioneze, altfel nu mai scapam de toti marlanii cu compartamentele lor primitive.

Oare cineva mai verifica si pe aici ceva ?
2 august
Articol

"În replică, angajatul de la casă spune că este nevoit să suporte această atmosferă în fiecare seară şi dezaprobă total selecția melodiilor el fiind, de fapt, rocker.". Si cum vine asta angajatul a pus muzica si tot el este nemultumit de melodii? Trebuie sa fie cineva total retardat, ori angajatul sau poate ceva la distinsul autor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2684 secunde