Constănțeni TERORIZAȚI de manele! "Nuntă de botez" la Palazu Mare. "Băiatul meu are bemveu…"

9308
Constănțeni TERORIZAȚI de manele!
Constănțenii care locuiesc în cartierul Boreal sunt terorizați! Ei au parte - gratuit și fără voie! - de "spectacole" cu manele urlate din toți bojocii, iar autoritățile locale le privesc cu admirație, pentru că nu au nicio… reacție.

Un astfel de episod, deloc singular, l-a sesizat Nicolae A., un constănțean care locuiește în zonă și care "beneficiază" din plin de "actul creativ" al maneliștilor. Omul întreabă pe bună dreptate: Poliția Locală, ce face Poliția Locală?

"În noaptea de 17 iunie, a început «Never Sea» la Palazu Mare! A fost de fapt «o nuntă de botez» la clanul Goe de pe str. Islaz, eveniment la care noi, locatarii din Boreal, am participat vrând - nevrând. Da, ceva frumos, foarte frumos, cu manele urlate la maxim.

Ce mi-a plăcut cel mai mult au fost dedicațiile de genul «băiatul meu are bemveu și-l iubesc de mor, că-i tare descurcător»... Da, spectacol pe cinste ce a durat până-n zori. Aștept reluarea din seara asta și sper să am tăria de a-i putea reasculta pe acești minunați «artiști»!

Și când te gândești că «spectacolul» este gratis și că Poliția Locală nu se implică...", a scris constănțeanul pe pagina sa de facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2541 secunde