S-a aflat diagnosticul pe care îl avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc mpreună cu cei doi copii

680
S-a aflat diagnosticul pe care îl avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc mpreună cu cei doi copii - timisoara-1652445912.jpg

Articole de la același autor

Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi, a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.


Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile.

Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, 28 aprilie.

În prezent, însă, ancheta bate pasul pe loc, pentru că anchetatorii nu au reuşit să deschidă telefonul pe care Iuliana l-a închis înainte de a recurge la gestul fatidic.


După ce a parcat în faţa blocului de pe care a sărit, Iuliana a vorbit la telefon, după cum se vede şi în imaginile din ultima filmare în care apare femeia.

În ziua cu pricina, Iuliana a coborât din maşină la ora 09:13, iar la ora 09:46 a fost anunţat la Ambulanţă faptul că femeia cu cei doi copii s-a aruncat în gol. Citește mai departe



Acum anchetatorii vor trebui să descopere cu cine a vorbit femeia şi dacă acel apel a fost momentul care a declanşat gestul terifiant al femeii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4997 secunde